2020.11.09 15:28 (prieš 5 m.)
Skaiciau jusu diskusija del dienos ritmo - mes gyvenam ties viduriuku. Del to, kad nusitrukineju piena (turim "problemeliu" su maitinimu is krutines
), man neisvengiamai teko isivesti siek tiek grafiko. Bet jis nera kazkoks mirtinai grieztas, yra keturi +/- reziai paroje, kuomet nutraukineju piena. Fiksuotas yra veliausias kelimosi laikas ryte - 7:15 ryto - nes tai patogus laikas jog vyras man padetu pries jo darba susitvakyti dalykus kur reikia pagalbos. Lygiai tas pats ir su kitais miegeliais - uzsimiegoti per ilgai neleidziu jeigu zinau kad tai viska labai ismus. Bet jeigu ji savaime prabunda daug anksciau-vaiko neklykdinu vardan ritmo ir pati del to tikrai nestresuoju. Butu namuose daugiau vaiku tai aisku butu kitaip, bet dabar su vienu vaiku ir dar tokiu mazu bent as asmeniskai nemanau, kad butinai reikia ta grafika ivedineti ar jo grieztai laikytis. Nebutu mano pieno nutraukimu, tai isvis tik rytini kelima palikciau ir vakaro proceduras. Juolab ir pati dabar jau pastebiu, kad naturalus jos ritmas ir per vos du menesius augant keiciasi, tai tiesiog manau reikia stengtis ta ritma atpazinti ir jau tuomet "ant virsaus" ieskoti kazkokio sau patogesnio pastovumo