MilaPerla parašė:
Merginos, gavau atsakymą dėl klp gimdymo namų:
Tai kaip suprantu turi buti su stampu is antejos arba synlab
MilaPerla parašė:
Merginos, gavau atsakymą dėl klp gimdymo namų:
Tai kaip suprantu turi buti su stampu is antejos arba synlab
satyriuke parašė:
Skaitau kiek jus sau pasiemete pampersu, tai net susimasciau ar as ne per mazai pasiimiau 😁
Aš pasiėmiau 3 😁 su pirmu užteko, tai galvoju ir dabar užteks 😎 nesutalpinciau tokių kiekių į tašę kiek kitos mamytės 🙈
Beatrissss parašė:
O jusu vyras inhaliuoja? Painhaliuotu greiciau praeitu
Hmm, nea, neinhaliuoja. O tai reiktų si kažkokiu aparatu atlikti? Einu googlint. Jau taip norisi, kad kuo greičiau praeitų jam 🙄
Kisulita parašė:
Hmm, nea, neinhaliuoja. O tai reiktų si kažkokiu aparatu atlikti? Einu googlint. Jau taip norisi, kad kuo greičiau praeitų jam 🙄
Su inchaliatorium, o vaistus kokius lasinti tai pasitart su gydytoja, ziurint koks kosulys. Maciau lyg lidle kaip tik inchaliatoriai dabar parsiduoda.
vaivaidusia parašė:
Sveikos merginos, sveikinimai visoms jau laikančioms savo atžalas rankose ❤️ 💙
Pampersų du, vieną į gimdyklą, kitą pasikeisti palatoje ir dar 8 diiidelius paketus ir 5 vnt. vienkartinių kelnaičių 🙂 Tikiuosi užteks 🤞
dijaviko parašė:
As pirkausi rinkini po gimdymo, tada dideliu paketu poka, vienkartiniu kelnaiciu 5 vnt ir dar plius dvi sauskelnes-kelnaites, vienkartiniu higieniniu ranksluosciu p…
Kokius vienkartinius rankšluoščius pirkote? O dar papildomai paprastą rankšluostį imsite? Aš su pirmagimiu ėmiau, tai sutepiau, sugadinau jį, vienkartiniai labai gera idėja 👍
Ssssaulute parašė:
Tykiuosi pades;)🌸🥰 nes as nuo nestumo pradzios visad ant koju. Poilsi turiu tik nakti🥺. Sveiciu namus n kartu (gal organizmas priprato) 😂👌o db dar isigyje esam didz…
Aš irgi kažkaio galvoju, kad tas judėjimas nelabai padeda, nors mane vis gasdino, kad nekelčiau vaiko, nesilanksryčiau tiek, pailsėčiau, nes ankščiau pagimdysiu, o aš kasdien ir vaiką nešioju, ir namus tvarkau, ir einam pasivaikščioti, žaidžiam ir gaudynių ir į orą pakilnoju ir nieko, nei paruošiamųjų, nei kažkokių pamaudenimų, jokių ženklų, kad ruoštųsi organizmas artimiausiu metu gimdyti 😀
Lenauriene parašė:
Su inchaliatorium, o vaistus kokius lasinti tai pasitart su gydytoja, ziurint koks kosulys. Maciau lyg lidle kaip tik inchaliatoriai dabar parsiduoda.
Reikės nupirkti, kad tik praeitų greičiau 🙏
Julijazdan parašė:
Sveikos mergaites, na ka prisiduodu ir as 😁siandien 6:57gime musu mazyle 54cm ir 3770g.
Wow!!! Sveikinu!!!!
Stiprekit!!!
Kisulita parašė:
Reikės nupirkti, kad tik praeitų greičiau 🙏
O kazin kaip kokybe lidl inchaliatoriu?
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai