satyriuke parašė:
Va jei, čia jau tikrai mamytės kopija 😊🥰
Taip taip, visi taip sako.!😍🍭 Vyresnelis i teti,tai dziaugiuosi kad bent mazylis panasus i mane !🥰❤️
satyriuke parašė:
Va jei, čia jau tikrai mamytės kopija 😊🥰
Taip taip, visi taip sako.!😍🍭 Vyresnelis i teti,tai dziaugiuosi kad bent mazylis panasus i mane !🥰❤️
Oryt parašė:
Zinoma yra ko džiaugtis 😊 mano tai vyresnėlis į mane panašus, o mergina tai nežinom į ką panaši, gal į tėtį bus panaši 😁
Vikute12 parašė:
oj kokis fainuolis 🥰, o mum jau vakar suėjo du Mėnesiukai 🤗, dieve kokia ji jau fainute daugiau bendrauja guguoja šypsosi 🤭
Nenoriu pasirodyti pikta teta burbekle, bet ar ji cia jau pasodinta? 😳😳😳
Oryt parašė:
Sveikos mamytes ! Kaip senai cia buvau.. bet per visa savo rutina net neturiu kada uzsukti ! 🍭🤗 Kokie leliukai visu faini! 😍 Maniskis mazylis irgi kazkaip sunkokai …
Nu žvilgsniukas toks, kad tuoj visos panos po kojom kris
šiaurė123 parašė:
kokios spalvos ismatos jusu vaikeliu, kurios maitinate ir MP ir misinuku? pas mus dazniausiai zalsvos su geltonom grazulytem, kaip varskyte, galvoju ar nera cia kok…
Garstyciu spalvos, kartais su grudeliais, kartais be
zalia spalva normalu.
carolyyte parašė:
Labas, gal kuri darėsi išmatu tyrima, koprograma? Gavau atsakymus tai 3 dalykai nenorma. Nežinau, pradejau ieskot info, ir atrodo kad negerai 😔 Gal kas.daresi ir ga…
Gydytoja jums nekomentuoja?
amberiukas parašė:
Garstyciu spalvos, kartais su grudeliais, kartais bezalia spalva normalu.
Na gydytoja mum sake isvis nebutina darytis sio tyrimo, nes pagal ja viskas gerai ir normalu. Bet as vistiek padariau antejoj. Tai kolkas dar neskambinau jai pakalbet apie rezultatus. Pirmadieni eisim pas gastroenterologa, tai jis pakomentuos daugiau. Bet galvoju ar cia jau negerai ir reiktu skambintis daktarei anksciau, ar vis delto nieko blogo. 🤔
carolyyte parašė:
Na gydytoja mum sake isvis nebutina darytis sio tyrimo, nes pagal ja viskas gerai ir normalu. Bet as vistiek padariau antejoj. Tai kolkas dar neskambinau jai pakalb…
O ką rado koprogramoje? Kokie radiniai viršija rekomenduojamas ribas?
kandoriuke parašė:
O ką rado koprogramoje? Kokie radiniai viršija rekomenduojamas ribas?

Gleives, ir suvirskinamoji ir nesuvirskinamoji narveliena.
Prisiskaiciau cia, kad gali buti va sitos bedos
😔 
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai