waily parašė:
O cia taip pastoviai ar neseniai taip pradejo?
Mano taip miegodavo,kai buvo naujagime. Db miega 3 k diena, vienas miegas 30 min ,…
Nuo vakar taip 🤦♀️, ir dabar pavalge apie 18h ir vėl miega
waily parašė:
O cia taip pastoviai ar neseniai taip pradejo?
Mano taip miegodavo,kai buvo naujagime. Db miega 3 k diena, vienas miegas 30 min ,…
Vikute12 parašė:
Mes šiandien taip pat panašiai, kažkoks miegadienis 😅 girdėjau, kad sako kai taip vaikiukas miega , tai auga ☺️ Džiaukitės, kad miega, daugiau laisvesnio laiko turite 😉 jei miega, reiškias reikia to miego 😍
Ratata123 parašė:
Mes šiandien taip pat panašiai, kažkoks miegadienis 😅 girdėjau, kad sako kai taip vaikiukas miega , tai auga ☺️ Džiaukitės, kad miega, daugiau laisvesnio laiko turi…
Aš irgi dabar skaičiau tai tipo auga mažylis jeigu daug miega 🤭
sesule parašė:
As kadangi buvau su GD tai mazei per pirma para glikemija matavo, nu zodziu...maitink maitink...tai viskas ok maitinu...atejo kazkokia pone vel kai dejo gal nemaiti…
Turbut ta pati, man labai istrigo jos daug pridazytos blakstienos
As kazkaip jauna buvau labai nagla ir akiplesa, galedavau bet kam atsikirsti, o dabar kazkokia mizne pasidariau, patyliu ir geriau durniui duodu kelia, reikia isvadas daryti 😃
Vikute12 parašė:
Aš irgi dabar skaičiau tai tipo auga mažylis jeigu daug miega 🤭
Reiškia neklydau 😅 įdomiai skamba, bet gal tiesa ☺️
Sveikos mamytes ! Kaip senai cia buvau.. bet per visa savo rutina net neturiu kada uzsukti ! 🍭🤗 Kokie leliukai visu faini! 😍 Maniskis mazylis irgi kazkaip sunkokai miega dienom , buna labai trumpai. 😬net kavos nespeju isgerti ir jau ziuriu Laba diena vel 😬😂🙈🙈🙈 O vakar kazkokia keista diena buvo, du kart dienoj miegojo bet taip salyciau neblogai po leles valandas ! 👌🙄❤️ Buvo biskiuka poilsio man 🤭😅🙏Per kucias mums bus 3 men. 🍭🍭🍭

Vikute12 parašė:
oj kokis fainuolis 🥰, o mum jau vakar suėjo du Mėnesiukai 🤗, dieve kokia ji jau fainute daugiau bendrauja guguoja šypsosi 🤭
Uoj kokia žavi lialia
Oryt parašė:
Sveikos mamytes ! Kaip senai cia buvau.. bet per visa savo rutina net neturiu kada uzsukti ! 🍭🤗 Kokie leliukai visu faini! 😍 Maniskis mazylis irgi kazkaip sunkokai …
Va jei, čia jau tikrai mamytės kopija 😊🥰
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai