almuteee parašė:
Kaip visi vaikai skirtingai valgo! Manasis tik trinta megsta, jeigu stambiau sublenderiuoju tai labai itartinai valgo arba net springsta jeigu didesnis gabaliukas p…
Turiu iš aromama,saulės zuikutį. Man netepa.
almuteee parašė:
Kaip visi vaikai skirtingai valgo! Manasis tik trinta megsta, jeigu stambiau sublenderiuoju tai labai itartinai valgo arba net springsta jeigu didesnis gabaliukas p…
Turiu iš aromama,saulės zuikutį. Man netepa.
almuteee parašė:
Naudoju iš eucerin, netepa🙂
Justina-Barbora parašė:
Sveikos, pasidalinkit, kokius indus naudojat valgymui mqžyliams? 😊 mes kolkas viską blenkeriuojam puodelyje, labai patogu ir maitini iš jo, ir to maisto dar ne tiek…
Nuo 7 mėn naudojam prilinpančią Eco rascals lėkštutę ir Doddl stalo įrankius (šakutę nuo 10 mėn.).

Lenauriene parašė:
Sveikos. Gal galit patart kokia jautienos mesos dali reiktu, ar butu geriau duoti vaikui. Pirkčiau is eilinės parduotuves. Pasiuloj visokios brandintos, kumpiai, an…
Pirkite ne jautieną, o veršieną. 😉
Wolfi parašė:
Nuo 7 mėn naudojam prilinpančią Eco rascals lėkštutę ir Doddl stalo įrankius (šakutę nuo 10 mėn.).
Pasekiau Jus instagrame, labai daug puikių idėjų, ačiū ☺️ Tik man kilo klausimas, Jūsų mazylis gimė anksciau ar Jūs taip netyčia spalinukų temoje atsiradote? 🤔😉
Selya parašė:
Pasekiau Jus instagrame, labai daug puikių idėjų, ačiū ☺️ Tik man kilo klausimas, Jūsų mazylis gimė anksciau ar Jūs taip netyčia spalinukų temoje atsiradote? 🤔😉…
Smagu, kad patinka idėjos 😀🤩
Gimė pačiu laiku, dvi dienos iki termino.
O aš lankausi ir viresnėlių grupėse ir jaunesnėlių. Klausimų ir atsakymų galima rasti visur, taip pat pasidalinti patirtimi ar pasisemti idėjų 😉
Wolfi parašė:
Pirkite ne jautieną, o veršieną. 😉
Veršiena jau bandžiau, galvoju gal reik ir jautienos pabandymui 🙂
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai