Wolfi parašė:
Oj, visaip. Tiesiog virtas visas arba orkaitėje keptas arba omletas 👍
Šiandien pusryčiai:
Kad jūsų didelis vaikas, čia niekas dar omletų nevalgo 🙈
Wolfi parašė:
Šiandien pusryčiai:
Pauz parašė:
Tiesą sakant valgo 😌
kandoriuke parašė:
Mano vyresnelis tik nuo metukų ir 2 mėn pradėjo pusryčius suvalgyti, buvo pienu ir agurkais gyvas 😄 visa kita gražiai į šiukšlių dėžę nuguldavo 🙈
Mano vyresnėlis dar ir dabar galėtų būti agurkais gyvas, iš vis neįmanoma su juo, atsisėda valgyti, tai kaip koks kankinys, cypia, inkščia, zyzia, kad nenori, galiausiai išeina vieną kąsnį suvalgęs 🤯 Gauna trečdalį kepsniuko ir to neįveikia 🤷♀️ Kas bus su mažuoju tai net baisu pagalvoti, nes jis iš vis nevalgo 😄 Tai sėdės abu prie lėkščių ir bėdavosis man kaip nenori valgyt 🥴
Kanele parašė:
Nu jo bet ten vaikučiui liepą jau metai bus, maistas turėtų tikrai skirtis![]()
Aš šiandien daviau pusę trynio nes pusryčiams patys valgėme kiaušinius, tai puikia…
Nu jo, ten jau beveik 1metai, skirtumas nemazas. Maniske nei rupaus maisto nevalgo, tik trinta iki tyreles, o ten omletai jau 😁
Pauz parašė:
Mes BLW nuo 7 mėn pradėjome, tai ir jums nei vėlu nei anksti 😉👍
Wolfi parašė:
Šiandien pusryčiai:
Kaip graziai😊 ir tiek suvalgote? Musu cia gal visos savaites maistas, pagal kieki😁
Oj, tik dabar pamaciau kiek jums laiko😁 tai nieko nuostabaus😊
dijaviko parašė:
Kaip graziai😊 ir tiek suvalgote? Musu cia gal visos savaites maistas, pagal kieki😁
Maniškis košių kategoriškai atsisakė, tai greitai pradėjau gabaliukais duoti. Suvalgo beveik visada viską kiek pridedu. Dabar kai karšta, tai nesuvalgo visko. Tai stengsiuosi daugiau vaisių, uogų duoti, nes tokiu oru nei mėsos, nei bulvių nesinori 🙈🙈
Jeigu įdomu, galite maisto idėjų pasižvalgyti mano Instagram paskyroje: babywelt2blw
Visada stengiuosi nufotografuoti lėkštę prieš valgį ir po, tada ir pati žinau, koks patiekalas patiko, koks nelabai ir pan. 😊
Pauz parašė:
O jūs pabandykite duoti. Tai joks stebuklas 😊 Kepkite orkaitėje 😉👍
Kaip visi vaikai skirtingai valgo! Manasis tik trinta megsta, jeigu stambiau sublenderiuoju tai labai itartinai valgo arba net springsta jeigu didesnis gabaliukas papuola.
Del saules kremu. Pastebeju, kad dabar naudojamas Uriage vaikiskas 50spf tepa drabuzelius. Gaila net geresni rubeli uzdet. Sakykit, ar jusiskiai naudojami saules kremai irgi tepa geltonai? Arba kurie netepa?
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai