Lofficiel parašė:
Na isbandem ir mes Strakaliuka. Kadangi šiandien mano pana buvo viena tarp berniuku, tai grupių neskirste 🙃man patiko, ir mano panai labai patiko, davesi kaip prisu…
Tai va va, viską reik bandyt ir ziuret pagal vaiko charakterį
Lofficiel parašė:
Na isbandem ir mes Strakaliuka. Kadangi šiandien mano pana buvo viena tarp berniuku, tai grupių neskirste 🙃man patiko, ir mano panai labai patiko, davesi kaip prisu…
Tai va va, viską reik bandyt ir ziuret pagal vaiko charakterį
kandoriuke parašė:
Mums paskambino, buvom namie išleistos kaip sveikos ir už poros dienų paskambino gydytoja iš ligoninės ir pranešė, kad šlapimo pasėlyje bakterija išaugo, paprašė pa…
Ačiū, ramiau tada 😊 labai logiška, kad turėtų taip ir būti, nes tikrai ten kitus pasėlius ilgai augina, o vaikučio laikyti ligoninėje nebereikia. Bet reikės ir su šeimos gydytoja pasikonsultuoti, jei neskambins 😉
Lofficiel parašė:
O kokia kaina pabandymo?
Agnė_LTU parašė:
O kokia kaina pabandymo?![]()
Nemokamai 🙃
Lofficiel parašė:
Mūsų fail istorija. Antradienis 9:17 ruošiamės valgyt. Atsimenu kad 9:30 turėjom būt strakaliuky. Istorijos pabaiga🤦♀️
Kanele parašė:
Mūsų fail istorija. Antradienis 9:17 ruošiamės valgyt. Atsimenu kad 9:30 turėjom būt strakaliuky. Istorijos pabaiga🤦♀️
Nu kam nepasitaiko 😃
Kanele parašė:
vadinasi taip turejo but
Kanele parašė:
Sveikinimai ir baltas pavydas vilnietėms!
Kaunas dėliosis grupes gegužę. Vilties, kad pateksim į lopšį nėra daug. Turbūt tek…
Man kažkaip Kaunas šiuo klausimu atsilikęs 🙈laukt iki vasaros o paskui sukt galva ką čia daryt, kai visi atostogaus
Kanele parašė:
Nu visad galima dar kartą užsirašyti
Kanele parašė:
Sveikinimai ir baltas pavydas vilnietėms!
Kaunas dėliosis grupes gegužę. Vilties, kad pateksim į lopšį nėra daug. Turbūt tek…
Aš jau tai apsiskambinau į savo abu norimus darželius, tai panašu kad į abu lopšio grupes pateksim
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai