Zhiuli parašė:
Tai gal druską išplovėt, sūriau gal valgykit?
Nedaug drusko naudoju siaip, bet jei valgau suriau, tuomet dar daugiau geriu. Uzburtas ratas. Tikiuosi gal ginekologe ka nors patars..
Zhiuli parašė:
Tai gal druską išplovėt, sūriau gal valgykit?
Nedaug drusko naudoju siaip, bet jei valgau suriau, tuomet dar daugiau geriu. Uzburtas ratas. Tikiuosi gal ginekologe ka nors patars..
Pantiru parašė:
O man atvirkščiai, po nežmonišku sąrėmių skausmu, stūmimo skausmo nebejutau. Daktare nebuvo is švelniųju. Užrėkė ant manęs, kad silpnai stumiu, tai is to išgąsčio t…
O aš bijojau stumt , nes kuo smarkiau stumiu , tuo labiau skauda. Man sarėmiai šiaip sau , o stangos lyg kuola į subinę kištų prieš eisma. Sorry už išsireiškima , bet jausmas buvo toks.
bbirute parašė:
Sveikos! Kaip sprendziat zemo kraujospudzio reikaliukus? Visada turejau zemesni kraujospudi, bet siandien buvau pas seimos gydytoja, pamatavo 90/60. Nu ji akis past…
Man po pirmo nėštumo(prieš 2metus)kaip nukrito,taip db visad 100/60. Gine sako:nerasta spaudimo :),o jos patarimas-gerti kavą. Išgeriu du puodelius per dien,vandenuko kas dien išgerdavau ir db išgeriu apie2l. Niekaip jis nepakyla.
ateda parašė:
Man po pirmo nėštumo(prieš 2metus)kaip nukrito,taip db visad 100/60. Gine sako:nerasta spaudimo :),o jos patarimas-gerti kavą. Išgeriu du puodelius per dien,vandenu…
Kava geriu tik ryte ir tai tirpia.
Dienos metu kavos kvapas man nemalonus.. negaliu gerti diena kavos, nors anksciau 2-3 puodeliai buvo normalu.
emma12 parašė:
O aš bijojau stumt , nes kuo smarkiau stumiu , tuo labiau skauda. Man sarėmiai šiaip sau , o stangos lyg kuola į subinę kištų prieš eisma. Sorry už išsireiškima , …
O kas tos stangos/stanginimasis? Paaiskinkit negimdziusiai
Romanete parašė:
Su pirmu turėjau extra CP, po 14 val. Praleistų gimdykloje. Jei dabar toks pats scenarijus lauktų rinksčiausi CP. Nes pabaigoje vos ne su angelais kalbėjau. Ir real…
As 20val gimdykloj prabuvau kol isstumiau...dar ir kirpo ir siuvo... ir koki gera menesi sedet normaliai negalejau. buvo kazkoks kosmaras. Jegu nebeturejau paeiti. I palata su vezimeliu veze. Tikiuos bus si karta parasciau. Jau dabar bijau apie gimdyma pagalvojus.
bbirute parašė:
Kava geriu tik ryte ir tai tirpia.
Dienos metu kavos kvapas man nemalonus.. negaliu gerti diena kavos, nors anksciau …
As taip pat kavos nebegaliu gerti. Bloga darosi.
ateda parašė:
Man po pirmo nėštumo(prieš 2metus)kaip nukrito,taip db visad 100/60. Gine sako:nerasta spaudimo :),o jos patarimas-gerti kavą. Išgeriu du puodelius per dien,vandenu…
Mano spaudimas iki nestumo 100/60 budavo. O dabar 90/60 90/55. Del to buna silpna ir mieguista bunu.
bbirute parašė:
Sveikos! Kaip sprendziat zemo kraujospudzio reikaliukus? Visada turejau zemesni kraujospudi, bet siandien buvau pas seimos gydytoja, pamatavo 90/60. Nu ji akis past…
Man niekas nepadeda. Pas mane tas pats. Iki nestumo 100/60... dabar 90/60 90/55.. kavos nebegaliu gerti, tai nezinau kaip spaudima uzkelti. Buna silpna labai. Norisi miego6.
Greitas ejimas padeda tik tuo momentu.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai