2019.10.23 22:25 (prieš 6 m.)
Latentimage parašė:
Tiek baisių istorijų apie tuos gimdymus, kad mums negimdžiusioms akys ant kaktos šoksta 😀 gal kas papasakosit kokią pozytyvesnę istoriją!! Aš taip bijau gimdyti, n…
Na mano man visai pozityvi , atvažiavau į ligoninę su šypsena , pasiruošus skatinimui nes jau ėjo 41 + savaitė , norėjau greičiau gimdyt , su vyru kavinei ligonines pasedėjom , selfiu pasidarėm, tada sako eisim skatint, man su paruošiamaisiai sarėmiais jau buvo prasivėrę 5 cm , tai nedaug čia ir betrūko , vėrėsi gana greitai , per keturias h prasivėrė dar penki , sarėmiai praėjo nirmaliai, kuo toliau tuo skaudžiau bet gana normalūs , na ir biški prasidėjo smagumas , bet kitom stangos neskauda , bet dvi h ir gimė . Iš tikro parašyta kad gimdžiau 9 bet tų pirmų sarėmių net neskaičiuoju , kaškaip man ir smagiai ir greit praėjo . Man tik mano midwife nepatiko , nes vis atrodė kad skubina o paskui visai dingo , gerai kad buvo maloni jauna praktikantė anglė. Ai dar teko kirpt , kai kirpo nejutau , o kai siuvo jutau , bet suleido vaistu ir vėl nejutau. Ta pačia diena vaikščiojau , i kita palata nuėjau į tulika. Vonioj išsimaidyt kita maloni midwife padėjo .