vaivaidusia parašė:
Sveikos merginos, jungiuos ir aš su pirmuoju nėštumu. Su baltu pavydu skaitau, kad kai kurioms nėra didesnių simptomų, man jau teko ir ligoninėj su lašelinėm pagulė…
Ojei
laikykites! Turėtų praeiti greitai
vaivaidusia parašė:
Sveikos merginos, jungiuos ir aš su pirmuoju nėštumu. Su baltu pavydu skaitau, kad kai kurioms nėra didesnių simptomų, man jau teko ir ligoninėj su lašelinėm pagulė…
Ojei
laikykites! Turėtų praeiti greitai
vaivaidusia parašė:
Stuprybės jums 😊 nepasiduokite blogoms emocijoms ir viskas bus gerai 😊
vaivaidusia parašė:
Man kartais nei kvapų nereikia, užteko receptų internete pasižvalgyt ir apsivėmiau
ievauoga parašė:
Man kartais nei kvapų nereikia, užteko receptų internete pasižvalgyt ir apsivėmiau![]()
Turėjau ir aš šitą džiaugsmą
Dabar stengiuos fb kuo greičiau visas foto su maistu praskrolint
Bet nieko, išgyvensim visos, kurioms kiek sunkiau šiuo metu
Uogauoga25 parašė:
Vizito atšaukimai galioja tik nesilaukiančioms. Nėščioms kita sistema. Visiems siunčia bendrus sms. Nežino, juk kuri nėščia o kuri ne. O kur jus prisirašius? Man ir…
Na gavau iš to paties numerio, iš kurio praeitą kartą akušerė rašė, tai galvojau, čia ji parašė visoms savo nėštukėms, kad kol kas nevykdomi planiniai vizitai 🤔 Aš turėjau ir daugiau užrašymų, pas šeimos gydytoją, pas kitą gydytoją, bet tik prieš šį vizitą gavau tokį pranešimą, prieš kitus nieko 🤷 Nu žodžiu, reik matyt pasiskambinti ir išsiaiškinti 🤔
Aš šiandien buvau turbūt jau 5 echoskope, 11 savaičių atitinka. Ir ką Jus manot, ginė pati nesupranta, sako lyg ir du leliukai... ar gali būti, kad prieš dvi savaites matė tik vieną, o šiandien antras atsirado? Ir taip įdomiai, vienu metu jų abiejų nesimato, tik pakreipus echo į vieną pusę matosi vienas, o į kitą pusę - antras leliukas...
Kisulita parašė:
Na ką gi, nebebus mano vizito poliklinikoje balandžio 8, gavau žinutę, kad planiniai vizitai nebevykdomi, bus teikiama tik skubioji pagalba 🤷 Tai jau dabar ramiai g…
Aš praeitą savaitę skambinausi, nes 9 dienai buvo suplanuotas vizitas, tai seselė pasiūlė registruotis privačiai ir bent pasidaryti echo, nes nebuvo aišku ar gydytoja dirbs, ir pasiskambinti pirmadienį. Šiandien pasiskambinau tai pasirodo vis tik priims ir net rytoj🙂. Laaaabai laukiu ir tikuosi viskas ok, nes dukart teko pabūvoti priimamajam...(:privačiai atšaukiau)
Erdv parašė:
Aš šiandien buvau turbūt jau 5 echoskope, 11 savaičių atitinka. Ir ką Jus manot, ginė pati nesupranta, sako lyg ir du leliukai... ar gali būti, kad prieš dvi savait…
O kur jus tikrino? Mane su dviem leliais i Kauna siunte pas trečio lygio gine, ten geri aparatai abejoju ar nepamatytu du ar vienas🙂
Erdv parašė:
Aš šiandien buvau turbūt jau 5 echoskope, 11 savaičių atitinka. Ir ką Jus manot, ginė pati nesupranta, sako lyg ir du leliukai... ar gali būti, kad prieš dvi savait…
O abiejų išmatavimai atitinka 11 sav., viskas gerai? 😊 Prieš dvi savaites darė echoskopiją vaginaliniu būdu ar per pilvo sienelę, kai matė vieną? 🙂
Paola parašė:
Aš praeitą savaitę skambinausi, nes 9 dienai buvo suplanuotas vizitas, tai seselė pasiūlė registruotis privačiai ir bent pasidaryti echo, nes nebuvo aišku ar gydyto…
Bet kiek sumaišties 😯 Na reiks ir man pasiskambinti ir išsiaiškinti, neaiški situacija 🤷
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai