Underline parašė:
Mamos, ar visų vaikėziukai jau vaikšto savarankiškai? Nu mano toks atsargus, eina visur tik pats pasilaikydamas, bet smagiausia tai lėkt kaip vijurkui ant keturių.…
Vaikščioti pradėti normalu iki 1,6m, tai dar turi laiko 😉
Underline parašė:
Mamos, ar visų vaikėziukai jau vaikšto savarankiškai? Nu mano toks atsargus, eina visur tik pats pasilaikydamas, bet smagiausia tai lėkt kaip vijurkui ant keturių.…
Vaikščioti pradėti normalu iki 1,6m, tai dar turi laiko 😉
Indr3 parašė:
Sveikos, gal yra kas turi jau antrus kruminius?
mes jau beveik turim
Underline parašė:
Mano porą mėnesių taipogi taip vaikščiojo, labai bijojo pasileisti, net rankutės neduodavo mėginant pavesti, nieko keisto, poto pamatysit, kai pajus, kad gali eiti pats ir nieko nenutinka blogo, nesugaudysit 🤭🤭
Indr3 parašė:
Sveikos, gal yra kas turi jau antrus kruminius?
Visus 4 turim jau 🫢 pirmas išdygo 10-11mėn
Armand parašė:
Visus 4 turim jau 🫢 pirmas išdygo 10-11mėn
Tai jau visus pieninius dantis turi? 😯
Goosey parašė:
Tai jau visus pieninius dantis turi? 😯
Ne pas mus nuo kito galo dyksta 😂
Ihtiandra parašė:
Sveikos, vaikui sloga ir kosulys. Ar buna kad Jusu vaikuciai koseja ir apsivemia? Taip pat slogyte sivakar istraukiau su kraujais. Ir ne pirma karta pastebiu kad ja…
Taip, būna, kad kosėjant apsivemia. Susikaupia gleivių, kurios dirgina ir sukelia vėmimą. Reikia nuolat gerai išvalyti, išplauti nosytę. Kraujuko retais atvejais būna, bet nosytė niekad nemėlynuoja.
5 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai