Ekerita parašė:
Mamos ar jau duodat vaikams vandenuko?
Maitinu tik misinuku tai kai karstos dienos duodu, atsigeria koki 10ml
Ekerita parašė:
Mamos ar jau duodat vaikams vandenuko?
Maitinu tik misinuku tai kai karstos dienos duodu, atsigeria koki 10ml
Ekerita parašė:
Ar pirmoji duodama daržovė bus bulvė, ar jau kažką bandėt duoti? 😊 man gyd. sakė galiu bandyt truputį duot vandenuko nors tik tik buvo suėję 3 mėnesiukai 🤔 bandžiau…
Maitinant mp nereikia duot vandenuko kol nepradejo valgyt kieto maisto, išvis kam jo dabar🤔 mišinuku maitinančiom tai gal
Labas rytas😊Kaip laikosi vasarinukai?😊Mano mažylė su kekviena diena vis judresnė,daugiau emocijų parodo(kasdien jau kvatoja su garsais)😊Pagaliau apsitvarkė vaiko tuštinimasi,gryžo į normalią spalvą,apmažėjo pilvuko skausmai,tai turbūt buvo užsitesusi reakcija į roto skiepą...
Iškilo klausimas kaip jūsų mažyliai būna lauke?Manoji jei nemiega visai nenori būti vežime,tai ištisai reikia laikyti ant rankų,kas vargina truputį,nes kartais ir po kelias valandas prabūnam lauke.O dar ta saulė vis stiprėjanti,tai ištisai reikia pavėsio ieškoti.Gal esate suradusios kokių gudrybių,jog ilgiau pagulėtų vežimėlyje,arba kaip kitaip leidžiate laiką lauke?
Ievuciukas123456 parašė:
Labas rytas😊Kaip laikosi vasarinukai?😊Mano mažylė su kekviena diena vis judresnė,daugiau emocijų parodo(kasdien jau kvatoja su garsais)😊Pagaliau apsitvarkė vaiko tu…
Sveiki
ta pati situacija del vezimo... neguli ir musiske,nei zaislai negelbsti,nei apyrankes ant rankutes skmabancios,nieks. Nu nenori ji jame gulet ir viskas
Ievuciukas123456 parašė:
Labas rytas😊Kaip laikosi vasarinukai?😊Mano mažylė su kekviena diena vis judresnė,daugiau emocijų parodo(kasdien jau kvatoja su garsais)😊Pagaliau apsitvarkė vaiko tu…
Tai gal jums variantas būtu nešioklė?
Leyla parašė:
Tai gal jums variantas būtu nešioklė?
Aš irgi galvojau,jog nešioklė išgelbės,bet tik į ją įdėjus ji klykia iškart.Kažkaip jai nepatinka tas nešioklės suvaržymas,jog negali laisvai judėti
Ievuciukas123456 parašė:
Pas mane tokia pati situacija, bandžiau ir ploniau rengt, galvojau gal sukaista, dėjau žaisliukus, ir gaubtą atidarau, kad į dangų, medžius galėtų žiūrėt, bet visiskai nulis efekto. Pamiega valandą vežime, tada atsikelia ir verkia, nenori jame būt visiškai. Šiaip liūdna, nes vaikščiojimas kolkas vienintelis mano "sportas"
nešioklę turiu ir aš, bet pavargstu greit su ja, o ir joje būt irgi nenori
šiaip nelabai paskutiniu metu suprantu ko vaikas nori
dar nieko negali, nemoka, visur atrodo negerai, greit atsibosta
Ievuciukas123456 parašė:
Iškilo klausimas kaip jūsų mažyliai būna lauke?Gal esate suradusios kokių gudrybių,jog ilgiau pagulėtų vežimėlyje,arba kaip kitaip leidžiate laiką lauke?…
Maniškei nuo nuotaikos turbūt priklauso ☺️ Vieną dieną gali gulėti ištisai vežiojama, kitą dieną - prabudau - nešk. O gudrybės tokios, kad dabar, kai šilta, atidengiu pilnai stogą ir jai patinka stebėti medžių viršūnes. Kai jau pradeda pykti, paguldau ant pilvo žaisti vežime, tai ir taip vėžinamės. Kadangi maniškė jau sėdasi, tai retkarčiais prilaikau už rankyčių ir kelias min. leidžiu taip pavažiuoti. Turbūt laimingiausios minutės būna iš viso pasivaikščiojimo ☺️ Na, o jau kai visai nusibosta - tik ant rankyčių. Tai ir visą dieną galėtumėm taip vaikščioti 😁 Dar į vežimo šonus padedu po lavinimo kortelę, bet jau matau, kad susidomėjimas eina į pabaigą.
Nešioklėse nenorėjo būti nei vienas mano vaikas 🙂
Mums si vezimo krize ir prasidejo apie 3 menesi 🤦♀️ Seniau parpdavo vezime nors tu ka, o nuo 3 men pamiega valanda max ir keliasi rekdamas. Tai pradejom i lauka max valandai iseidineti, griztam namo - pavalgo, pazaidzia ir vel judam. O sportinuka pradejom nuo 4.5 men naudoti (siek tiek kilsteliu jam, kad nei sedetu, nei guletu) tai baigesi verksmai. Supratau, kad tiesiog nusibodo vaikui guleti lopsyje ir viskas.
ci0brelis parašė:
Mums si vezimo krize ir prasidejo apie 3 menesi 🤦♀️ Seniau parpdavo vezime nors tu ka, o nuo 3 men pamiega valanda max ir keliasi rekdamas. Tai pradejom i lauka ma…
O tikrai buvau visai pamiršus apie lopšio nugarėlės pakėlimą.Reiks pabandyti truputį pakelti,gal tada smagiau bus.O ji pas mus gali ir pora valandų ant rankų lauke iśbūti,bet tik padedi į vežimą iškart į ašaras.O kai vasara taip norėtusi,jog pasislėptu vežime nuo saulės,nes ne visada eina surast pavėsį.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai