deesy parašė:
Kažkaip blogai isikele. Prg 31.60, HCG 570
Viskas normose
deesy parašė:
Kažkaip blogai isikele. Prg 31.60, HCG 570
Viskas normose
deesy parašė:
Ačiū labai ❤️
Tik del prg nesu tikra , gal kitos pakomentuos geriau
vilmantef parašė:
Sveikos, mėginu jungtis prie Jūsų. Nors esu po persileidimo praėjusią vasarą, bet vilčių turiu, nes dabar viskas kitaip: nustojau žindyt pirmagimį, išsimiegu naktim…
Viskas bus gerai, reikia tikėti 💕🍼. Aš irgi su didžiule baimę, paranojike tapau😵. Nuolatos save tikrinu ar viskas gerai🤦♀️😔 Na bet kaip bus taip, nieko nepakeisim.
Sveikos, as ir jungiuos i kompanija 🙂 vakar pasidariau testa, ir iskart aiski ryski juostele...palauksiu manau dar pora savaiteliu ir tuomet pasirodysiu gydytojai, nes su pirmuoju pasimokiau del savo nekantrumo. Nubegau iskart, nemate dar sirdeles plakancios tai kiekviena diena dariausi HCG, net ranka buvo melyna 🤦♀️ Pazadejau sau sikart ramiau reaguot, to linkiu ir jums 😉
LadyLou parašė:
Sveikos, as ir jungiuos i kompanija 🙂 vakar pasidariau testa, ir iskart aiski ryski juostele...palauksiu manau dar pora savaiteliu ir tuomet pasirodysiu gydytojai, …
Aš taip pat vakar pamačiau labai ryškias dvi juosteles. Tris kartus kartojau testą nes negalėjau patikėt
bet šiandien paskambinau į klinika, tai ryt turėsiu nuotolinę konsultacija su daktare, kažin ka pasakys
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai