ieva6891 parašė:
Šiandien darbe teko kažkaip dirbant šonu save veidrodyje pamatyti... Nu, žinokit, matosi, kad tas pilvas mano jau kažkoks įtartinas... Bet mano trečias...
Ne jūsų vienos įtartinas 🙂
ieva6891 parašė:
Šiandien darbe teko kažkaip dirbant šonu save veidrodyje pamatyti... Nu, žinokit, matosi, kad tas pilvas mano jau kažkoks įtartinas... Bet mano trečias...
Ne jūsų vienos įtartinas 🙂
Gabija21 parašė:
Sveikutės noriu jūsų patarimo ar tikėtis kad galiu išnešioti kūdikį jeigu pasidarius testą 2 brukšniukai neryškus ar bus taip kad neisnesiosiu nežinau nei ką galvo…
Tikslingiau pasidaryt kraujo hcg tyrimą ir pažiūrėti kokie rezultatai. O pas ginekolohą dar nebuvot ?
aliusha parašė:
Sveikos jungiuosi ir as prie jusulaukiames su vyru treciojo
tad pilvukas taip pat nera toks kaip iki nestumo. manau 3-ciam vaikiukui jau yra lengviau augti t…
Sveika prisijungus ❤
Saulelė222 parašė:
Tikslingiau pasidaryt kraujo hcg tyrimą ir pažiūrėti kokie rezultatai. O pas ginekolohą dar nebuvot ?
Nebuvau dar pas ginekologa
Gabija21 parašė:
Sveikutės noriu jūsų patarimo ar tikėtis kad galiu išnešioti kūdikį jeigu pasidarius testą 2 brukšniukai neryškus ar bus taip kad neisnesiosiu nežinau nei ką galvo…
Sveiki. Nenoriu nieko gąsdinti, bet kai man buvo persileidimas, tai tesras buvo jau nuo pat testų darymo neryškus. Pamenu nesupratau kodėl taip vos matosi. Su drauge pakalbėjome, sako man ir buvo neryškus, kai turejo persileidima. Ar tik vieną šitą testą darėte? Gal kitos firmos dar bandėte?
boružia parašė:
Sveiki. Nenoriu nieko gąsdinti, bet kai man buvo persileidimas, tai tesras buvo jau nuo pat testų darymo neryškus. Pamenu nesupratau kodėl taip vos matosi. Su draug…
Vakar pabandžiau tik ši pasidaryti testą
Gabija21 parašė:
Vakar pabandžiau tik ši pasidaryti testą
Darykite hcg tyrima ir galima progesteroną. 2 sav tai jau gan ilgas vėlavimas
Gabija21 parašė:
Sveika, apsilankykite pas ginekologe, manau ir kuo skubiau, nes nera gerai tiek laiko veluojancios, ir vis dar rodantis vaiduokliukas.
Butinai apsik
Gabija21 parašė:
Būtinai apsilankykite pas ginekologą, jeigu mėnesinės vėluoja 2 savaites, nėštumo testas tikrai turėtų būti ryškesnis, ar bent jau matytis kažkoks ryškėjimas per tą laiką. Linkiu, kad viskas būtų gerai ❤️
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai