Dionėja parašė:
O jum nešalta? Mane ištisai krečia šaltis. O temperatūros nėra.
Ir man istisai salta, darbe jau 23 laipsnius padidarius, o namie istisai po pleduku....
Dionėja parašė:
O jum nešalta? Mane ištisai krečia šaltis. O temperatūros nėra.
Ir man istisai salta, darbe jau 23 laipsnius padidarius, o namie istisai po pleduku....
Bandel parašė:
Sveikos, turiu klausyma 😊 o pvz astrus maistas nestumo metu galima? Ar tik saikingai? Seile tysta pagalvojus apie pica su jalapenu 🥺 tik va mislinu uzsisakysiu ir r…
Aš non stop apie jelapenus galvoju😁 ir picą.. ir dat tortus, nors jų šiaip nevalgau😂 matyt kūnui kažko reikia, tai nevaržau savęs🙈 paskui jau reikės pariboti.. o dabar ir taip viskas jautru, negi dar jelapenus atimsi😂😂😂
Anindreja parašė:
Aš non stop apie jelapenus galvoju😁 ir picą.. ir dat tortus, nors jų šiaip nevalgau😂 matyt kūnui kažko reikia, tai nevaržau savęs🙈 paskui jau reikės pariboti.. o da…
As tik su kola save varzau, anksciau kolos ziaurei daug gerdavau, o db vanduo 😳
Bandel parašė:
As tik su kola save varzau, anksciau kolos ziaurei daug gerdavau, o db vanduo 😳
Na aš kolą ir vandeniu keičiu😊
Erikaxixi parašė:
Aš šiandien atsikeliau jausdama saltkreti, ir žandai tokie įkaitę buvi, iškart už termometro bet temperatūros nėra🤷♀️
Man ir būna šiomis dienomis, šaltukas krato
žandukai rausta kartais
darbe pastebėjo, klausia tau šilta ar kas, kad žandai raudono
Skierkė parašė:
Va valgyt tai ir as valgau..ryju tiesiog😂tikiuosi daug nepriaugsiu🙈
Man ir apetitas padidėjęs
tačiau žinau, kad mano kūnas linkęs priaugti nemažai, nėštumo metu, tai labai kontroliuoja save, kiek įmanoma, pykstu ant savęs kai atidarau šaldytuvą, apsisuku ir įsipilu vandens
kol ne nėščia galiu valgyti kiek noriu ir kada noriu, jokių papildomų kg
liniuska18 parašė:
Man ir būna šiomis dienomis, šaltukas kratožandukai rausta kartais
darbe pastebėjo, klausia tau šilta ar kas, kad žandai raudono
![]()
Prieš kelias dienas kolegė irgi replikų metė kad labai jau dirbu visa įraudus. Darbas tai prie pc... tai tikriausiai ir man dėl nėštumo tos karščio bangos
O dėl kg, tai kaip norėtusi priaugti minimaliai, nes atsijratyti jų su amžium vis sunkiau🤦♀️🤦♀️🤦♀️
nepoli parašė:
Prieš kelias dienas kolegė irgi replikų metė kad labai jau dirbu visa įraudus. Darbas tai prie pc... tai tikriausiai ir man dėl nėštumo tos karščio bangos![]()
…
As va po 3 m. Grizau i paauglystes svori😂bet visoms skirtingai,aisku🙂per nestuma buvau 17 kd priaugus,bet pradzioj man 3 nukrite buvo😬
Skierkė parašė:
As va po 3 m. Grizau i paauglystes svori😂bet visoms skirtingai,aisku🙂per nestuma buvau 17 kd priaugus,bet pradzioj man 3 nukrite buvo😬
Man paauglystės svoris jau gal niekada nebegryš😀😀😀
22 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai