kristi1235 parašė:
Sveikos. Pas mane terminas pasikeitė, pagal mėnesinės spalio 14d.o pagal ekoskopa 10d.Bet jokių pažymių labai nejaučiu, apart kad nugara skauda belekaip, ir šią nak…
apskritai paskutinis menuo eina kaip amžinybe 🤣🤣
kristi1235 parašė:
Sveikos. Pas mane terminas pasikeitė, pagal mėnesinės spalio 14d.o pagal ekoskopa 10d.Bet jokių pažymių labai nejaučiu, apart kad nugara skauda belekaip, ir šią nak…
marvel_ parašė:
pas mus 31-32sav buvo 1,800kg ir tai buvo paskutinis sverimas Antakalnyje, irgi neisivaizduoju kiek vaikelis sveria, siek tiek pergyvenu 🤔🤔 ten panos rase apie proc…
Paa mus tuo metu irgi toks pats svoris buvo :)) ir daugiau irgi nezinau :/ poliklinikoje taip pat nieko nekomentavo,sau tik kazka po nosei,bet einu pas kita dar,tao nors ten kazka suzinau ir ramu
marvel_ parašė:
Tai jau tikrai 😄🤦♀️kosmosas kažkoks,
marvel_ parašė:
pas mus 31-32sav buvo 1,800kg ir tai buvo paskutinis sverimas Antakalnyje, irgi neisivaizduoju kiek vaikelis sveria, siek tiek pergyvenu 🤔🤔 ten panos rase apie proc…
Poliklinikoje prižiūrintis gyd.sakė kad mažiukas pas mus 2sav.didesnis,sako antra gimė 3,7kg tai trečias nu bus iki 4kg-turėsi ka veikt,nuvažiavau privačiai tai nieko panašaus mažiukas diena į dieną atitinka,buvau praitą sav.kai suėjo 37 pilnos savaitės tai svėrė 3,030kg+- paklaida 0,477gr.
Sveikos merginos, ar jums tikrina ginekologė kiek yra atsivėręs gimdos kaklelis? Nes aš kiek einu man tik patikrina vaikelio širdies plakimą, svori, spaudimą ir gimdos dugno ilgi, daugiau nieko.. dabar terminas spalio 9, tai liepė pasirodyti jei nepagimdysiu spalio 10. Tai idomu ar tada patikrins ar ir vėl nieko.
MonikaSot parašė:
Sveikos merginos, ar jums tikrina ginekologė kiek yra atsivėręs gimdos kaklelis? Nes aš kiek einu man tik patikrina vaikelio širdies plakimą, svori, spaudimą ir gim…
man netikrina. merginos aukscisu rase, kad betikrinant kakleli galima issaukti gimdymo veikla, greiciausiai todel nerizikuoja. 🤔
MonikaSot parašė:
Sveikos merginos, ar jums tikrina ginekologė kiek yra atsivėręs gimdos kaklelis? Nes aš kiek einu man tik patikrina vaikelio širdies plakimą, svori, spaudimą ir gim…
Man gimdos kaklelį tikrino tik tada, kai ėmė tepinėlį dėl streptokoko, o šiaip visada tikrina lygiai tą patį. Mano terminas spalio 8 d., bet dar užrašė vizitui spalio 11 d., jei nepagimdysiu. Nežinau, ką tada žiūrės ar tikrins... Gal tiesiog kokį siuntimą skatinti rašys ar pan. Nes echoskopas paskutinis darytas rugpjūčio 31 d. ir tai tik dėl GD.
Giedrul parašė:
Nebesuprantu to savo organizmo jau 2 vakarai-naktys viduriuoju, o siandien vos paeit galiu nugara atrodo, kad perlus per puse, kaip numalsint ta nugaros skausma gal…
Tai paracetamolio galit išgert
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai