marvel_ parašė:
man tai pvz net paciai idomu kaip ten kas, bet kazkodel turiu minti, kad mano ginekologe netikrins net 🤷♀️
Ketvirtadieni einu, bet jauciu, kad netikrins
marvel_ parašė:
man tai pvz net paciai idomu kaip ten kas, bet kazkodel turiu minti, kad mano ginekologe netikrins net 🤷♀️
Ketvirtadieni einu, bet jauciu, kad netikrins
Giedrul parašė:
Ar paskutinio oficialaus vizito metu ginekologe tikrinnw kakleli kam?
Man netikrino... Sakė nėra prasmės... 🥴
Aš Julija parašė:
Man skaudėjo dvi paras po gimdymo tai dar ligoninėje, tai kelias žvakutes diklako nakčiai dėjausi, kojos ištino jau namuose ir per 3 dienas praėjo. Kaip dainai, kad…
2 savaites laikosi virkštelė?
kaip ilgai, mums 5 dieną nukrito
Giedrul parašė:
Siandien buvau pas ginekologe, tai netikrino, terminas 26.10 sake jei iki tol nepagimdysiu, 27 diena ateit pas ja, ziures kaip ten kas atrodo
EglėR parašė:
2 savaites laikosi virkštelė?kaip ilgai, mums 5 dieną nukrito
Visaip būna. Man su sūnum beveik mėnesį laikėsi. Stora buvo
Eustoma parašė:
Visaip būna. Man su sūnum beveik mėnesį laikėsi. Stora buvo
Bet jaučiu kvapas ne kažką, man jau ketvirtą dieną kvapas blogas buvo🤢pasiskundžiau gydytojai, tai išrašė kažkokio skysčio, vieną kartą vakare patepiau, o ant rytojaus nukrito
Giedrul parašė:
Man irgi netikrino, nors įdomu šiaip ar yra koks progresas, kokia ten situacija. Laukt žodžiu kai bus laikas tada ir pažiūrės
Mes ir jau susitikom su savo Olivija! 💖
🗓 2022-10-18
🕰 04:15
⚖️ 3.865 kg
📏 51 cm
🏨 Kauno klinikos
🕰Terminas buvo 10.23
👼 Mergaitė
Kadangi gimtadienis buvo suplanuotas skatinant, tai jokiu artejanciu gimdymo pozymiu nejauciau. Skatino dedant tabletes nuo pirmadienio ryto ir vis kartojo kaklelio patikra ir tobusu fiksavima. Gavau dvi tabletes: 7 ir 13 val. Kaklelis minkstejo, po truputi veresi, salinosi kamstis. Na ir po paskutines kaklelio patikros sulaukiau ziniu, kad 20 val keliausim i gimdykla. Atsiverimas buvo apie 4 cm. O gimdykloj veikla stojo 🙈 pajunge lasine su oksitocinu, viskas vel uzsikure, o saremiai tapo labai labai skausmingi, o po kurio laiko vel suletejo verimasis. Kadangi buvo 6 cm, daktare paklause, ar noresiu epiduro, nes arba dabar, arba veliau jau bus per velu. O dar kai pasake, kad epiduras gerai suzadina veikla, tai ilgai negalvojau - prasiau nuskausmint
visai nebaisi ta epiduro procedura, arba anesteziologas labai fainas papuole 😄 ir po epiduro nusvito man akyse, atsigavo sirdis ir siela, nes saremius jauciau, bet jie buvo tokie lengvi, kad juokavau, jog galiu eit koridorius plaut 😂 sulaukem 10 cm atsiverimo ir per 15 minuciu gime musu dukryte 💖 kol pasisalino placenta uztruko ilgiau, virs 20 minuciu.
Visada sakiau, kad nakti nenoriu gimdyt, bet teko 😂 o dabar turbut sakyciau, kad diena nenoriu gimdyt 😂😂 na man taip papuole, kad tuo metu gimdykloj be manes dar 2 gimdyves buvo. Tai akusere kitos pacientes neturejo, tai ji visa demesi skyre mums su vyru. Tai net tas laikas neprailgo, nes labai miela ir maloni pasitaike, tai mes visa laika bendravom ir smagiai prisijuokem 😄 ir visas kitas personalas nuostabus! ⭐️ Kitu zodziu negaleciau pavadinti - visi rupestingi, malonus, mandagus, palaikantys. Tikrai viskas super
gal kad gimdziau nakti nepajauciau jokio vadinamo konvejerio 🤷🏻♀️
Taip pat siunciu sveikinimus visoms mamytems, kurios jau supuoja mazylius, o toms, kurios laukia noriu pasakyti - laukti verta. Ta akimirka, kai uzdeda vaikeli ant krutines - neikainojama 🥰💖 linkiu visom laukianciom kantriai islaukti sio stebuklingo momento! 💞
EglėR parašė:
Bet jaučiu kvapas ne kažką, man jau ketvirtą dieną kvapas blogas buvo🤢pasiskundžiau gydytojai, tai išrašė kažkokio skysčio, vieną kartą vakare patepiau, o ant rytoj…
Kvapas būna, kai blogai išvaloma. Dezinfekuojantis visad saugiau nei vandenukas
Su dukra va nukrito po kelių dienų, tai daug smagiau nei mėnesį ten saugot, pampius atlenkinėt...
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai