karimirimyki parašė:
Kaip Jums mamytes su apetitu reikalai?
Mane pramušė aš kažkokia pastoviai alkana.
pramušė ir mane 🤣 džiaugiausi +5, o dabar tuoj 10bus su tokiais tempais 🤣
karimirimyki parašė:
pramušė ir mane 🤣 džiaugiausi +5, o dabar tuoj 10bus su tokiais tempais 🤣
karimirimyki parašė:
Na man po covid dar neatsistate apetitas😅 jau 2a sav. Nesinori visai nieko valgyti, jauciu kad skrandis gurge ar silpna, tada einu uzkasti. Ir seio, lb nedaug jau telpa i skrandi, porcijos sumazeje perpus, jei ne daugiau🙈 istisai jauciuosi, kad skrandis pilnas, negaliu daug valgyti, nes atrodo taip sunku ir tempia, kad pajudeti sunku😅 ir dar tie karsciai apetita numusa. Tai dziaugiuos, kad apetitas sumazejo😁🤞
Amber3 parašė:
Na man po covid dar neatsistate apetitas😅 jau 2a sav. Nesinori visai nieko valgyti, jauciu kad skrandis gurge ar silpna, tada einu uzkasti. Ir seio, lb nedaug jau …
Man mėnuo po Covid, buvo ir tas sunkumas, kažkaip va ir galvojau kad ir iki galo valgysiu kaip paukščiukas.
Na ne, pateik ant švenčių apetitas pasake, visi skoniai naujai atrandami
Linkiu kad taip ir teliktų
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Gal kuri tiksliai žino iki kurio laiko galima tvarkytis dantis?... jaučiu kad išdygęs protinis dantis man stumia lauk krūminį... nes pajudinus krūminį dant…
Man 18savaite trauke protoni jis gulejo ir stume krumini. Bet krumini vistiek pazeide, si ryt einu tvarkyti ta krumini pazeista. Tvarko jeigu reikia visa nestuma.
karimirimyki parašė:
Sumazejes apetitas. O jei daugiau pavalgau, skrandis sustoja ir isvemiu viska
Laurut3 parašė:
Ar kuriai nors buvo ar dabar yra pasireiskias viso kuno niezulys be jokio berimo? Pagrinde pedos, delnai, pirstai, bet ir bendrai paiemus beveik visur.. Man jau ant…
Cia aisku pasitikrinti kepenu rodiklius reiktu, bet dar ir su karsciais galejo sutapt. Man nestumo metu oda nusauseja, tai prakaituojant butent rankos ir kojos pradeda niezeti. O kitur tiesiog oda tempiasi. Tai pabandykit pateplioti emolientu, jei su kepenim bus viskas ok. Ir vandens daugiau gerti, jei netinstat.
LauraLaura1989 parašė:
Sveikos dabar ryte anksti nuo pusę 8 bandau registruotis bet nieko jokių vizitų nėra nei pas Savukyne minkauskiene machtejeviene ir Simanavičiute vis išmeta kad nėr…
Pas Simanavičiūte buvo išmetę 6 laikus, bet daugiau nieko 😄 likau ir aš nesupratusi, nes visos karksėjo, kad 16d registracija 😄
Erikaja parašė:
Pas Simanavičiūte buvo išmetę 6 laikus, bet daugiau nieko 😄 likau ir aš nesupratusi, nes visos karksėjo, kad 16d registracija 😄
Nu dar geriau o man net ir tu nebuvo na teks ateinantys pirmadienį registruotis nors man db 34 savaičių po savaitgalio reikėjo važiuoti bet nusites nieko nepadarysi 😄😄
LauraLaura1989 parašė:
Sveikos dabar ryte anksti nuo pusę 8 bandau registruotis bet nieko jokių vizitų nėra nei pas Savukyne minkauskiene machtejeviene ir Simanavičiute vis išmeta kad nėr…
Jau pilna laikų
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai