Erikaja parašė:
Jau pilna laikų![]()
Db bandau bet jau 10 minučių praėjo kaip jūsų žinutė pamačiau ir neberodo laikų 🙄
Erikaja parašė:
Jau pilna laikų![]()
Db bandau bet jau 10 minučių praėjo kaip jūsų žinutė pamačiau ir neberodo laikų 🙄
LauraLaura1989 parašė:
Jūs nesirinkit konkretaus gydytojo, o palikit tą langelį tuščia. Yra virš 40 laikų
LauraLaura1989 parašė:
Nu dar geriau o man net ir tu nebuvo na teks ateinantys pirmadienį registruotis nors man db 34 savaičių po savaitgalio reikėjo važiuoti bet nusites nieko nepadarysi…
Tai šiandien registracija vykdoma 29-02 dienomis tai savaitei 🙄 jeigu kitai savaitei tai jau pavėlavot
Erikaja parašė:
Jūs nesirinkit konkretaus gydytojo, o palikit tą langelį tuščia. Yra virš 40 laikų
Tai man ir reikia būtent pas tas konkrečias daktarės papulti nes kitos netinka man jau yra taip paskirta dėl vaisiaus echoskopijos
LauraLaura1989 parašė:
Tai man ir reikia būtent pas tas konkrečias daktarės papulti nes kitos netinka man jau yra taip paskirta dėl vaisiaus echoskopijos
Nu pas Machtejeviene išmeta vis laikus, tai kažkur ne ten žiūrit
Erikaja parašė:
Nu pas Machtejeviene išmeta vis laikus, tai kažkur ne ten žiūrit
Aš Eivenių g žiūriu na ten kur yra Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninė
LauraLaura1989 parašė:
Aš Eivenių g žiūriu na ten kur yra Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninė
Nu taip 😄😄 ir pas Sėmenaite 4 vietos yra 😄😄
Erikaja parašė:
Nu taip 😄😄 ir pas Sėmenaite 4 vietos yra 😄😄
Nesuprantu o man visai nerodo🙄
LauraLaura1989 parašė:
Nesuprantu o man visai nerodo🙄
08.30 yra 4 laisvos vietos pas Semėnaite
Erikaja parašė:
08.30 yra 4 laisvos vietos pas Semėnaite
Bet man pas ją netinka nes man dėl vaisiaus širdies tikrinti turi ką čia tos 4 tik ginekologės yra įrašyta į siuntima
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai