ErMa parašė:
Aš dėl vežimo kažkaip išvis nesuku galvos,gavom dovanų cybex na ir ačiū😀
Tai jau nera ko sukti, ramu😁
ErMa parašė:
Aš dėl vežimo kažkaip išvis nesuku galvos,gavom dovanų cybex na ir ačiū😀
Ktea parašė:
Apsoliučiai😀😀😀
Sveikos. Mes dar vežimo neturim, svarbu , kad į senos statybos liftą man tilptų, bet sutikau kaimynus su kūdikiu, sako telpam laisvai 😀 nuramino 😀
Šią savaitę vakarop man labai silpnumas užeina, bet paguliu valandėlę ir vėl jėgų atsiranda. Tikiuos dar kokį mėnesiuką darbe išbūsiu .Dėl nustatyto GD vėl keliausiu į Santariškes,kas ieško endokrinologo galiu rekomenduot Vaivą Šarkovienę, paliko teigiamą įspūdį,vėliau paskambino kaip sekasi cukrų matuotis, sutapo auros 😀 bet papult tai kaip pas prezidentą .
Daugiau viskas kaip įprastai , remontuojam kambarį damutei, ruošiam kraitelį.
N1c4 parašė:
Ar jau nusipirkote/išsirinkote vežimus? Būtų smagu, jei pasidalintumėte kokius ir kodėl. Dabar sprendžiu šią dilemą 😁
Nuo pirmagimio turiu xlander xmove, labai patenkinti. Tik nera lengvas, bute gyvenant sudetinga butu nesiotis. O siaip tankas jis, pravazus, erdvus. Pirmagimiui 2 metai, bet vis dar vezima naudojam kasdien. 🙂 Bandem pakeisti i sportinuka, bet vis tiek vis gryztam prie sio, nes labai jau patogus jis vaikui🙈
minimac parašė:
Visiskai su jumis sutinku 🙈 o kai dar yra vaiku, kurie neguli ir nesedi vezime, tai isvis pinigai i bala...
Mūsų istorija. 😅 Nuo 11 mėn. pradėjo vaikščiot ir nuo tada skandalas, jeigu pasiūlai į vežimą atsisėst. Pats visur nori eiti, ir rankos nenori duoti.😀
auksiukas1 parašė:
Nuo pirmagimio turiu xlander xmove, labai patenkinti. Tik nera lengvas, bute gyvenant sudetinga butu nesiotis. O siaip tankas jis, pravazus, erdvus. Pirmagimiui 2 m…
Mes šį pirksim, nu labai patiko. Name gyvenam, aplink miškingi takai tikrai be asfalto tai toks tankas bus pats tas
o ir nerealiai patogiai susilanksto, viena ranka važiuojlė ir op į bagažinę 😍
Neapsisprendžiu tik naują ar dėvetą
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai