Rugileee parašė:
O ne ginekologė turi išleisti į dekretą?
Tas kas prižiūri nėštumą ir išleidžia. Mano atvėju tai turėjo būti akušerė, bet jai buvo nedarbo diena, tai išleido mano šeimos gydytoja, kur net ne ji nėštumą 🙂
Rugileee parašė:
Tas kas prižiūri nėštumą ir išleidžia. Mano atvėju tai turėjo būti akušerė, bet jai buvo nedarbo diena, tai išleido mano šeimos gydytoja, kur net ne ji nėštumą 🙂
Chanelr parašė:
Ne, sake mano šeimos gyd turi isleist. Tik idomu ar butina vaziuoti ar uztektu tiesiog paprasyti telefonu
Mane taip pat išleido nuotoliu, sakė nevažynėkit be reikalo, paskambinsim ir informuosim, kad jau išleidom. Tai taip ir buvo
Rugileee parašė:
Mano ginekologė nedirba tą dieną, tai parašė šeimos gydytojai, kad išleistų. Sakė, atvykti nereikia.
Į dekretą išleido mane gruodžio 20d. Darbe nieko rašyt nereikėjo, ginekologė išrašė pažymą sodrai. O aš per sodrą užsipildžiau prašymą nga išmokai ir npd taikymui. Kadangoi man persikelia išmokėjimas į kitus metus pažymėjau kad išmokėtų per du kartus nes kitu atveju nepritaikytų npd ir deklaruojant pajamas tektų susimokėt.
Laimedelnuose parašė:
Į dekretą išleido mane gruodžio 20d. Darbe nieko rašyt nereikėjo, ginekologė išrašė pažymą sodrai. O aš per sodrą užsipildžiau prašymą nga išmokai ir npd taikymui. …
Mano dekretas taip pat nuo gruodzio 20d bet as pazymejau netaikyti npd, nes kaip tik kiek zinau kad netaikius, deklaruojant pajamas grąžina🙄 Arba kažką sumaišiau🫣
Laimedelnuose parašė:
Į dekretą išleido mane gruodžio 20d. Darbe nieko rašyt nereikėjo, ginekologė išrašė pažymą sodrai. O aš per sodrą užsipildžiau prašymą nga išmokai ir npd taikymui. …
Nepritaikant npd, kaip tik nereikia mokėti deklaruojant pajamas, dažnu atvėju dar ir grįžta. O dėl išmokėjimo per du kart, tai gali būt, kas vistiek gausit per vieną😀 man su pirmagimiu išmokėjo per vieną kartą, nors ir rašiau prašymą, kad per du, nga persikėlė per du metus
Edit@ parašė:
Mano dekretas taip pat nuo gruodzio 20d bet as pazymejau netaikyti npd, nes kaip tik kiek zinau kad netaikius, deklaruojant pajamas grąžina🙄 Arba kažką sumaišiau🫣…
Jūs teisi, jei netaikot, dažnai gražina, bet ne visad, bent jau susimokėti nereikia poto😀
Chanelr parašė:
Jeigu as gausiu tik vienkartine ismoka tai man reikia sodroj pildyti prasyma as Sips? Nes manau motinystes negausiu ismokos pagal paskaiciavimus.
Aš su pirma dukryte negavau išmokos, tai tada keliavau į seniūniją likus 70dienu iki gimdymo ir jie man vienkartinę išmoką užpildė o dabar nelabai žinau nes daug metų prabėgo🫣
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai