2024.12.30 14:44 (prieš 1 m.)
Braškeee parašė:
Nežinau ar čia vieta aptarinėt taip bet jūsų nemažai tad pamaniau galbūt yra tokių kurios buvo ar yra tokioj situacijoj ir gali patart🌸 Mažylė mūsų pirmagimė planuo…
Suprantu jus ir jūsų nerimą dėl pajamų. Mes taip pat turim namo paskolą, dar nebaigtas įrengti 2 aukštas, kuriame bus miegamieji, tam reikia daug pinigų, kad viską padaryti. Dabar išėjau į nga, bet iki tol buvau vpa su pirmagimiu. Pajamos tikrai labai stipriai sumažėjo, ypač vpa antrais metais, o dar atsižvelgiant į tai, kad už vyrą uždirbdavau daugiau ir sumažėjus mano pajamom tikrai tas jaučiasi. Tačiau priėmėm sprendimą susilaukti vaiko ir su nedideliu amžiaus tarpu planuoti antrą, kaip planavom, taip ir gavosi (pas mus labai sėkmingi planavimai ir per pirmą ciklą pavyko pastoti abu kartus), nesigailiu ir negailiu tų ženkliai sumažėjusių pajamų, tikrai nėra taip, kad skaičiuotume centus ir kažko sau negalėtume leisti, vaiko pinigų išvis neliečiam, juos investuojam, tad tikrai nėra prasta situacija, tik tiek, kad remontai tikrai lėčiau vyksta, kai mano pajamos sumažėjo. Bet viskas čia laikina, prabėgs tie 2 metai tuoj pat ir sugrįšiu į darbus ir su mano pajamom viskas vyks greičiau. O patarti nelabai ką ir galiu, nieko lyg ir neklausėte🙂