aniad parašė:
žinokit ir man tas pats, su pirmuoju tokiam laike skraidžiau, o dabar vis pagaunu save kaip miego noriu arba greit pavargstu.. gal tikrai senatvė![]()
Tai garantuotai senstam viskas
aniad parašė:
žinokit ir man tas pats, su pirmuoju tokiam laike skraidžiau, o dabar vis pagaunu save kaip miego noriu arba greit pavargstu.. gal tikrai senatvė![]()
Tai garantuotai senstam viskas
nuga_noblese parašė:
As nestumo pradzioj galejau kiaura para miegot. Visada pavargus jauciausi ir miegojau tikrai daugiau nei puse paros. Gryzdavau po darbo ir jau kokia 7h miego uzsima…
Žiūrėk dar susišauksim gimdyklose
Man pagal mm terminas 31d, pagal echo berods 28, kažkaip Saliklis kitaip biškelį skaičiuoja ir jam atrodo, kad terminas 02.04
nuga_noblese parašė:
As nestumo pradzioj galejau kiaura para miegot. Visada pavargus jauciausi ir miegojau tikrai daugiau nei puse paros. Gryzdavau po darbo ir jau kokia 7h miego uzsima…
Oi tai viskas jau ant nosies na gale aš irgi jau norėjau, kad greičiau pagimdyciau, bet pernešiojau 2savaites beveik kol Tarutiene nesukėlė savaiminio
aksominisrukas parašė:
Va va, dabar aš mielai visus nužudyčiaupilvas nėra didelis, tai visi, tai kada trrminas, pavasarį ar jau link vasaros???
ko jo, sakau, kaip drambliuka…
oj pavydu, kad ir pilvas nedidelis, ir vaikas nelabai
mano pilvas buvo kaip dvynukų, o ir vaikis gime 4,170kg, tai kai draugės nuėjom naujagimio aplankyti 3,500kg , abu su vyru juokėmės, kad mūsų toks mažas nebuvo, keista net paimt buvo ant rankų tokį gležną
Justinajaru parašė:
Tai garantuotai senstam viskas![]()
jūs dar ir jaunesnė, bet matyt anksčiau senstat
aniad parašė:
![]()
![]()
oj pavydu, kad ir pilvas nedidelis, ir vaikas nelabai![]()
Nu aš nežinau, man ir dabar tas pilvas milžiniškas atrodo, bet iš šono žmonės kitaip sako..

Naujesnės foto neturiu, truputuką didesnis lyg ir.
aksominisrukas parašė:
Nu aš nežinau, man ir dabar tas pilvas milžiniškas atrodo, bet iš šono žmonės kitaip sako..
tai jau tikrai kad mazutis
Justinajaru parašė:
Mano tai va pilvas 15+4 šiuo metu tai kaip pagalvoju kas bus toliau![]()
![]()
irgi dar nedidukas
aksominisrukas parašė:
Žiūrėk dar susišauksim gimdyklose![]()
![]()
Man pagal mm terminas 31d, pagal echo berods 28, kažkaip Saliklis kitaip biškelį s…
Aha, galetumem.. kazin kuri pirma
Irgi jokiu pokuciu nejauciat? Mane jau zudo nes atrodo kad amzinai nescia liksiu, jokiu skausmeliu..
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai