Pasaulis pagal Lu parašė:
Jus gal juokaujat? Vaziuojant gimdyti veztis sakute peili ir sauksta?:))))
As klausiu nes neprisimenu:D:D
As klausiu nes neprisimenu:D:D
vredzina parašė:
As klausiu nes neprisimenu:D:D![]()
Nes puodeli tai atsimenu man veliau atweze
Na, jei vyras planuoja likti, tai visai rekomenduojama vienas kitas įrankis (valgyt jam neduos, bet kažką vis tiek žmogus valgys), o puodelį tai ir sau apsimoka turėti.
just_in parašė:
Na, jei vyras planuoja likti, tai visai rekomenduojama vienas kitas įrankis (valgyt jam neduos, bet kažką vis tiek žmogus valgys), o puodelį tai ir sau apsimoka tur…
siaip visu irankiu ir puodelio reikedavo
Gitana 1 parašė:
O slapimo kateteri veda kai padaro spinaline nejautra? Ar uzdeda vaikeli ant krūtinės?
Kateteri veda po spinalines nejautros. Ant krutines vaikelio man nedejo, nes dukryte gime su lengva hipoksija. Beto kazi ar darant eksta cp deda vaikuti ant krutines. Del dejimo galima tartis jeigu daroma planine cp, bent jau taip aiskino ten per kursus nestumo.
Del irankiu, tai as turejau viska savo- sakute, sauksta, sauksteli ir puodeli. Savi man maloniau buvo
bet ju man tik kita diena prireike, nes valgyti nieko neleido, tai jeigu neturesit tikrai spesit atsivezti.
flixe parašė:
Kateteri veda po spinalines nejautros. Ant krutines vaikelio man nedejo, nes dukryte gime su lengva hipoksija. Beto kazi ar darant eksta cp deda vaikuti ant krutine…
O jūs ar jautėt kad kazka daro per cp?Sako jaucia,bet neskauda
Gitana 1 parašė:
O jūs ar jautėt kad kazka daro per cp?Sako jaucia,bet neskauda
Mano atveju buvau tiek nukankinta saremiu, kad man cia issigelbejimas buvo, siektiek kazka jauciau, bet nieko nemalonaus. Vienintekus nelabai malonus dalykas buvo kai gydytojas ant pilvo uzgule
nezinau ar cia gerai issireiskiau
bet kai spustelejo stipriai pilva, tada pajutau.
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai