Kristut parašė:
Labas rytas,
Tai dabar skaičiuoti kiek dienų praeina po OV ir jei per 16 d. neateis ubagės galėsiu gadinti NT?
Kristut parašė:
Labas rytas,
Tai dabar skaičiuoti kiek dienų praeina po OV ir jei per 16 d. neateis ubagės galėsiu gadinti NT?
Sveikos, gal kas galit pakomentuot mano grafika, matuoju jau ne viena cikla bet toks grafikas mirma kart tevu-darzelis.lt/rk44736@130831392b3 , kas gali itakoti ta toki kritima
makadral parašė:
Tai dabar skaičiuoti kiek dienų praeina po OV ir jei per 16 d. neateis ubagės galėsiu gadinti NT?![]()
Praktiskai jo, 17-18 DPO jau yra nemazai vilties, kad parodys NT II, jei BT nekrenta, gal net kyla. BET nereiketu pamirsti, kad mmm gali veluoti ir del kitu priezasciu ;)
safyra42 parašė:
Sveikos, gal kas galit pakomentuot mano grafika, matuoju jau ne viena cikla bet toks grafikas mirma kart tevu-darzelis.lt/rk44736@130831392b3 , kas gali i…
Oho, pirmakart matau toki dalyka.. Tiksliau esu maciusi, kad apie 3-4 DPO buna pakritimai ir kai kada tempa krinta zemiau ribos, bet paskui vel uzkyla.. Bet tavo jau laikosi antra diena, nezn zinok... Ar zymiesi tik TD grafika?
Kristut parašė:
Labas rytas,
Tai taip dar tas siek tiek ir ramina
Kristut parašė:
Praktiskai jo, 17-18 DPO jau yra nemazai vilties, kad parodys NT II, jei BT nekrenta, gal net kyla. BET nereiketu pamirsti, kad mmm gali veluoti ir del kitu priezas…
Ir jūs visos čia dabar įsivaizduojat, kad aš tiek laiko išlauksiu bent vieno testo neapsisiojusi???
makadral parašė:
Ir jūs visos čia dabar įsivaizduojat, kad aš tiek laiko išlauksiu bent vieno testo neapsisiojusi???![]()
![]()
j.viktorija parašė:
Tai taip dar tas siek tiek ir ramina![]()
Su progesteronu gali buti nekas, gal tyrimuka pasidaryk?
makadral parašė:
Ir jūs visos čia dabar įsivaizduojat, kad aš tiek laiko išlauksiu bent vieno testo neapsisiojusi???![]()
![]()
Kentek...visos stengiames islaukt
makadral parašė:
![]()
Tikrai neisivaizduoju, nes pati neiskenciu :DDD
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai