BigIdea parašė:
Lūšiuke, kiek skaitinejausi, jus turejot nenazai reikalu su NHS dantistais UK?
Aha turiu sočiai patirties
BigIdea parašė:
Lūšiuke, kiek skaitinejausi, jus turejot nenazai reikalu su NHS dantistais UK?
Aha turiu sočiai patirties
Lūšiukė parašė:
Aha turiu sočiai patirties![]()
Klaidykit, NHS dantistai tvarko danties kanalus ar nelabai veliasi i tokius reikalus jie?
Nes jau kalba apie danties rovima man.. o atrode tikrai geras dantistas
BigIdea parašė:
Klaidykit, NHS dantistai tvarko danties kanalus ar nelabai veliasi i tokius reikalus jie?Nes jau kalba apie danties rovima man.. o atrode tikrai geras dantistas
Tvarkė man .
Kreta parašė:
As nesiociau, nes jei blogai sugis, ilgai primins koja apie savejei rentgenas parode luzi, vadinasi jis yra.
bet cia tie gyd man nekelia pasitikejimo. nors uzmusk
sandramar parašė:
bet cia tie gyd man nekelia pasitikejimo. nors uzmusk![]()
Tai kam pas juos ejai, reikejo paciai gydytis
sandramar parašė:
bet cia tie gyd man nekelia pasitikejimo. nors uzmusk![]()
Tai ir nenesiokit tos langetes. Arba vaziuokit i lt klinika, sumokekit uz pakartotine konsultacija ir bus aisku.
as ryta nuo piktumu pradejau
Labai ilgai rinkausi lovyte, kol galu gale radau kas man patinka. Uzsakiau. Visa savaite jokio atsakymo negavau is kompanijos. Po savaites raso ne is tos kompanijos,kur uzsakiau, bet is gamintojo, kad sios lovytes nebeturim, jos nebegamina baltos spalvos
Parasiau laiska ketvirtadieni pardavejui - jokio atsakymo. Siandien paskambinau, sako ''hm. tai grazinimo norit? tikrai kitos spalvos lovytes neneorit? uzsakytume" atsisakiau. Sako, jums grazinti pinigai bus per menesi
sia savaite gausit laiska su grazinimo detalem. Nu nafik!! parduoda daikta kurio nera, pinigus per valanda nueme, o grazinti iki menesio uztrunka
kad as daugiau ka pirkciau is negirdetos kompanijos.
BigIdea parašė:
Klaidykit, NHS dantistai tvarko danties kanalus ar nelabai veliasi i tokius reikalus jie?Nes jau kalba apie danties rovima man.. o atrode tikrai geras dantistas
Priklauso nuo gydytojo
bet seip bandyk klaust kiek tau kainuotų jei tvarkytų juos... Matysi atsakymą, gal tiesiog jis to nedaro ir reikia siųst.
O seip gal db nenori tvarkyti, nes nuotraukų nedaro, sunku įvertinti situaciją... Nes man buvo bėdų su dantim db nestumo metu, tai akivaizdžių bėdų nebuvo, tik buvo klaustukas dėl protinio dančio. Tai pradžioj bandė jį tvarkyti, bet kadangi nepasiteisino sutvarkymas, tai tada jau rovė. Sake jei ne jis tai lb sunki situacija bus ir reiktų laukti kol pagimdysiu, nes lb sunku įvertinti situaciją ir rast tikrąją bėda.
sandramar parašė:
gyvenime nesu nieko nei pasitempus nei iskelus nei tuo labiau luze. nezinau kaip turi buti. o tai jeigu luze ir as langetes nenesiosiu nes man neskauda lb blogai bu…
Aš būtinai nesiociau.
Kreta parašė:
as ryta nuo piktumu pradejau![]()
Labai ilgai rinkausi lovyte, kol galu gale radau kas man patinka. Uzsakiau. Visa s…
Oho
net nepagalvociau, kad gali tokių būti bėdų
o taip jai su pinigais sunkiau, tai visai nei daikto nei pinigų ir iš kur nupirkt kita
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai