Spyglytė parašė:
Gal galit pasakyti kelintu metu modelis?
Nuvezem remontuo del lopsio nuemimo-sake niekas nesugede, nuemimas toks: vienu met…
Atrodo 2018😱
Spyglytė parašė:
Nuvezem remontuo del lopsio nuemimo-sake niekas nesugede, nuemimas toks: vienu met…
Atrodo 2018😱
Spyglytė parašė:
O kur vezet? Ar joe tiksliai zino, kad taip turi nusiimti, kad sako jog nesugede? Ar cia sertifikuotam kokiam nors servise kur taiso Cybex ar siaip kokie meistrai kur neaisku ar mate kada pries tai sio gamintojo vezima?
Neleee parašė:
O kur vezet? Ar joe tiksliai zino, kad taip turi nusiimti, kad sako jog nesugede? Ar cia sertifikuotam kokiam nors servise kur taiso Cybex ar siaip kokie meistrai k…
mazylio ratu atstovai.. 😶 salia norfos bazes dirba jie...
o gal galit kas patarti vilniuje geresniu meistru?
Spyglytė parašė:
O kartais čia ne 2-in-1 light seat? Jie man rodos 2015 ar 2016m
Spyglytė parašė:
Prasiilgina stogas? Lyg ir 2018. Mano realiai tai identiškas sakyčiau 😊 ur tikrai po vieną užtenka paspausti ir nusiima lopšys 😊 o tai pirkote dėvėtą, kad nežinote kelintų metų modelis?
Spyglytė parašė:
mazylio ratu atstovai.. 😶 salia norfos bazes dirba jie...
o gal galit kas patarti vilniuje geresniu meistru?
Iš kur pirktas, ten ir kreipčiausi. 😊 Aš tai pirkau iš nordbaby ar pan. Vilniuje panoramoje yra parduotuvė. 😊 👍 Galima net paskambinus pasiteirauti, labai malonūs žmonės 😉👌
Spyglytė parašė:
Hmm... net nezinau. Mes 2019 turim... 2018 apatine lopsio puse is kitokios medziagos:

Cia video, mazdaug ties 3:30 min rodo kaip jie nuoma lopsi. Tai gal tikrai reikia kelti paspaudus? Nezinau.
Maskyte parašė:
Sveikos mamytėsAr yra pirkusių savo Cybex iš Vėžmėliai UK puslapio FB? ar kokybiški?
Garantijos jokios
Hebė parašė:
Sveikos, isigijau priam lux seat sportinuka, ir galvoju ar imanoma sulankstyti vezimuka kuomet sedyne atsukta i mane, ne nuo manes? Nepavyksta man![]()
Nėra tokios galimybes, čia jų didelis minusas!
_Green_ parašė:
Hmm... net nezinau. Mes 2019 turim... 2018 apatine lopsio puse is kitokios medziagos:
Na mes turim tokį pat kaip video -2018 m. modelį, tai tikrai mygtukai pasispaudzia atskirai.
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai