Libra_ parašė:
Gal planuojam ateinancia savaite?![]()
Jauciu kad tinka;) uhuuu reikia tik susiplanuoti su kitom kaip tilpti ir t.t. Bet gausi mus pasitikti.;)
Libra_ parašė:
Gal planuojam ateinancia savaite?![]()
Jauciu kad tinka;) uhuuu reikia tik susiplanuoti su kitom kaip tilpti ir t.t. Bet gausi mus pasitikti.;)
Kaip saunu!
as lauksiu!
kiek pamenu laurase irgi vairuojanti:)na bandykit susiderinti su dirbanciaja Martyna!Aisku,jeigu jai iseis atvykt!O jei nepavyks susiderint su merginom atlek su Matuku,bet kuria diena
linutematukas parašė:
Libra_ parašė:
Kaip saunu!as lauksiu!
kiek pamenu laurase irgi vairuojanti:)na bandykit susiderinti su dirbanciaja Martyna!Aisku,jeigu jai iseis atvykt!O jei nepavyks susiderint su merginom atlek su Matuku,bet kuria diena
![]()
Butinai;)
Sarune, persiskaiciau emaila, dekui, biski aiskiau dabar, nes dar lietuviskam puslapy radau kai ka
buvau jau issigandus, kad kaip sakei reikes i ambasada vaziuot, bet nea, nes mes turim airiska pasa, tai tik issiverst liudijima reikia, o visa kita lietuvoj vyks, tik reikia prisiregistruot vel lietuvoj kurnors, kad nebuciau "bename"
labas rytas mamukai
. Taip as is droghedos netoli centro gyvenu
. Ce mano pirmasis nestumas savijauta labai gera ir mano ir leliuko
Buvau vakar ligoninei tai patikrino leliuko sirdute paklause kaip jauciuosi ir viskas. Labai ce jau keistai del 10 minuciu pas gyditoja reikia laukti kone 3valandas nuo paskirimo laiko kada ateiti
Libra_ parašė:
Kaip saunu!as lauksiu!
![]()
laurase vairuojanti, bet masinos neturi ;)
ievuteaaa19 parašė:
labas rytas mamukai. Taip as is droghedos netoli centro gyvenu
. Ce mano pirmasis nestumas savijauta labai gera ir mano ir leliuko
Buvau vakar ligoninei tai patikrino leliuko sirdute paklause kaip jauciuosi ir viskas. Labai ce jau keistai del 10 minuciu pas gyditoja reikia laukti kone 3valandas nuo paskirimo laiko kada ateiti
![]()
tikrai jau, vizitas visada toks pats "viskas gerai, baby is fine", o puse dienos sugaisti belaukiant
tiesa, su gimtadieniu tave, graziu meteliu!!
laurase parašė:
Mes siandien gavom gimimo liudijima![]()
![]()
![]()
Uhuuu sveikinu;)
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai