Lauryteste parašė:
Ačiū už atsakymus! Susirgau ir aš, labai gaila, kad taip užtruko, nes teks pratekamumo tyrimą nukelti:(( net nesitikėjau, kad taip po laiko duphaston suveiks, virš …
Gal jums tiesiog ovuliacija vėliau įvyko, ar sekėte?
Lauryteste parašė:
Ačiū už atsakymus! Susirgau ir aš, labai gaila, kad taip užtruko, nes teks pratekamumo tyrimą nukelti:(( net nesitikėjau, kad taip po laiko duphaston suveiks, virš …
Gal jums tiesiog ovuliacija vėliau įvyko, ar sekėte?
gandriukee parašė:
Gal kas turite parduoti duphastone? gyvenu uzsieni prakstiskai neimanoma jo cia gauti![]()
Aš turiu, 14 tablečių likę. Galiojimas iki 2023 04. Vilniuje, bet gal sutartume kokį variantą kaip perduoti, nežinau, ar galima siųsti vaistus? 🤔
saulemuske parašė:
Aš turiu, 14 tablečių likę. Galiojimas iki 2023 04. Vilniuje, bet gal sutartume kokį variantą kaip perduoti, nežinau, ar galima siųsti vaistus? 🤔
Ar dar turite?
Nifnafnuf parašė:
Sveikos, po kiek dienų baigus gert duphaston jum prasidėjo mėnesinės? Šiandien jau 5 dieną, ir vis dar ner, nebezinau ką galvoti, ar vel eit pas gydytoją 🤔 nėštumo …
Man ateidavo po 5 dienu, bet gydytoja sake normalu yra iki 2 savaiciu
Ciagyvenameile parašė:
Man ateidavo po 5 dienu, bet gydytoja sake normalu yra iki 2 savaiciu
Ačiū, pasidarė šiek tiek ramiau 😅 lauksim toliau ☺️
Sveikos,
paskutinę Duphaston tabletę gėriau šeštadienį vakare. Kada jums baigės/praėjo šalutiniai simptomai: krūtinės skausmas, pilvo maudimas (crampinimas), kaip per mm ir pan.? Ar iškart peršokot į pms ir savijauta ir liko tokia?
Klausimas toms, kurios turėjo šalutinių požymių.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai