Fendi parašė:
O kur darete?![]()
InMedica klinikoje, taip ir vadinasi Nipt dvyniu tyrimas 449eur.
Fendi parašė:
O kur darete?![]()
juratele2006 parašė:
Jus cia privaciai kaip suprantu?
Be siuntimo daktares?
Ingridukas parašė:
Be siuntimo daktares?
Kiek žinau nipt mokami tik, prica nemokamai daro jei indikaciju yra.
Ingridukas parašė:
Be siuntimo daktares?
Nipt nekompensuojamas tyrimas
Laimingaaa33 parašė:
Na merginos mano leliukai labai jau nori anksciau isvykst pasauli7 ryto nubego vandenys, esu kauno klinikose... laikykites ir saugokit savo mazucius ❤️❤️…
Praneskit butinai kaip seksis! ❤️❤️ Viskas bus gerai, su dvynukais jau daug savaiciu ❤️🙏
Laimingaaa33 parašė:
Na merginos mano leliukai labai jau nori anksciau isvykst pasauli7 ryto nubego vandenys, esu kauno klinikose... laikykites ir saugokit savo mazucius ❤️❤️…
Laikom 🤞🤞🤞 , viskas bus gerai ❤️ Laikiam žiniu 😊
Laimingaaa33 parašė:
Sekmes😊parasykite paskui kaip personalas, kaip jums seksis.
As saviskes laikau😊dar noreciau lapkriti visa panesioti😊
Einu paskutinius rubelius lyginti ir susiriktuoti i lagamina ir atskirai i gimdykla.
Man tai jau irgi tokia paranoja, as prisiskaiciau gimdymo pradzios signalai, tai vis tikrinu wc ir triusikelius ar nera pasisalines kamstis, ir suprantu paskui vandenys nubega🙈
Laimingaaa33 parašė:
Viskas bus gerai ❤️❤️❤️ lauksime žinių ☺️
Laimingaaa33 parašė:
Laikom kumscius 🙏
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai