agna09 parašė:
Šito kad pati serga ji tikrai man neminejo čia rimtai?
As su ja susipazinau 2008m .Todel ir emiau lankytis. Ieskojaus gydytojo. Info nebuvo daug. Atrode, kad tik Salygiene suprato, kokie tie skausmai ir mano busena.
agna09 parašė:
Šito kad pati serga ji tikrai man neminejo čia rimtai?
As su ja susipazinau 2008m .Todel ir emiau lankytis. Ieskojaus gydytojo. Info nebuvo daug. Atrode, kad tik Salygiene suprato, kokie tie skausmai ir mano busena.
Jūs su tuo stresavimu tik dar labiau kenkiant. Žinot kaip pastojau? Kai gerą pusmetį gėriau arbatas, sveikai maitinausi ir po persileidimo antrą kartą niekaip neužkibo. Tai nusprendėm vasarą kreiptis į gydytojus, o dabar gyventi sau. Nu ir ką - nuvažiavom į svečius, ten išgėrėm alaus, grįžtant namo užsukom į barą, ten PO butelį vyno, grįžom, man pasipiršo tą vakarą ir po kelių savaičių testas teigiamas. Esmė - atsipalaiduokit! Psichologiniai dalykai gali trukdyti ne mažiau nei fiziniai.
Morkele parašė:
Gal Kaune buvote pas si gydytoja? Idomu del visanete, niekur neteko girdeti, kad jie is saves mazintu galimybes pastoti, buvo cia ir forume mergaiciu, kur pageria v…
Ragana be šluotos parašė:
Jūs su tuo stresavimu tik dar labiau kenkiant. Žinot kaip pastojau? Kai gerą pusmetį gėriau arbatas, sveikai maitinausi ir po persileidimo antrą kartą niekaip neužk…
Labai geras parašymas! Kaip padrąsina. Ačiū ;) sveikatos !
Ragana be šluotos parašė:
Jūs su tuo stresavimu tik dar labiau kenkiant. Žinot kaip pastojau? Kai gerą pusmetį gėriau arbatas, sveikai maitinausi ir po persileidimo antrą kartą niekaip neužk…
man irgi taip buvo ,verkiau ,stresavau ..o kai viska paleidau sava vaga ir stai 2
visi gyd sake dirbtinis tik..bet pavyko naturaliai
man buvo po lap pasakyta 4 st endo..
Keblyte parašė:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/endometrioze-ar-pastojote/page/184#post-17679006
ateik cia daug musu tokiu;)
Sveikos.nuuu prisiskaiciau cia.pati nespatoju 5metus.ko tik nebandyta ir susilaikymai ir negalvojimai ir sveikas guvenimas ir arbatos zodziu viskas ismeginta kas ne su daktarais susije...bet kaip nera taip nera.issikyriau su vyru jau 3 metai kaip issikyriau.susiradau kita drauga pradejom su juo galvot apie leliuka bet irgi neina.lankiau daug daktau.visu nuomones labai skyresi kol galiausiai priejau pas viena zmogiska ginekologa jis iskart lp paskyre takus isvale ir pasake 3stadija endo
.tj va sake db 3 menesius megint jei neseis tada stimuliacija vaistais bus.laabi tikiuos be vaistu kad iseis
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai