fanvald parašė:
Dar reiktu su klasifikacija pazaisti, nesugalvoju kai kam kategoriju. Pvz, kam priskyrti alieju, cukru, kava, kiausiniai? kolkas uzima kategorija "kita"![]()
Bakalėja gal
fanvald parašė:
Dar reiktu su klasifikacija pazaisti, nesugalvoju kai kam kategoriju. Pvz, kam priskyrti alieju, cukru, kava, kiausiniai? kolkas uzima kategorija "kita"![]()
Bakalėja gal
fanvald parašė:
baigesi mano ataskaitinis menuo (02.15-03.14)negaliu atsidziaugti, kad vedziau exeli
![]()
Pas mus visa tai - maistas
Jūs gal labai smulkiai kategorizuojat?
Ar jūs įtariat, kad daug išleidžiat visokiem skanėstams? Mes seniau turėjom atskirą kategoriją - skanėstai. Bet nepasiteisino. Nes prasidėjo kuriozai kai nebeaišku ar skanų obuolį prie maisto ar skanėstų rašyt
Ringailiux parašė:
Tai mes tokiais argumentais remdamiesi ir pirkom tą namą. Bet dabar sėdim baloj. Man nejauku neturėti bent 4 mėnesių pragyvenimui būtinų santaupų. Ir nejauku kai po…
O kodel nedarot antrais metais nuo vyro algos? Ar pirmais metais 100 proc gavot? Mes gaunam 40 proc nuo vyro algos, jis man atiduoda kas menesi. Ir suma normali. Arba koki vaikuti galit priimt keliom valandom, pinigai nepamaisytu
Lauuur parašė:
Gal “Bakaleja”? O kiausinius deciau prie pieno produktu![]()
Nu va, isgaravo toks zodis
degraduoju su vaiku namie
aciu
mulier parašė:
O kodel nedarot antrais metais nuo vyro algos? Ar pirmais metais 100 proc gavot? Mes gaunam 40 proc nuo vyro algos, jis man atiduoda kas menesi. Ir suma normali. A…
Tai padarėm antrais metais nuo vyro algos. Todėl antrais metais jis ir gaus, o ne aš. Aš pajamas parnešiu namo po 1,5 metų
Ringailiux parašė:
O ištraukiamoji kanalizacija nepakainuoja po tokių vonių?Nes mes netrukus irgi kraustysimės į namą su vandeniu iš šulinio. Tai vyras sako ten kanalizacijos …
Turėjau googlinti, kas ta ištraukiamoji kanalizacija
nėr pas mus tokios. Nieko nepatarsiu
Viletux parašė:
Bakalėja gal![]()
O, sveika čia papuolus
taupyt susiruošei?
Ner.inga parašė:
O, sveika čia papuolustaupyt susiruošei?
Jo, kai tik turėsiu ką
Viletux parašė:
Jo, kai tik turėsiu ką![]()
Tada žinau, kas čia tave atvedė
bet nesakysiu.
Oi, čia moterys stebuklus daro iš nieko. Bendradarbiui, kuris vos ne vos pragyvena ir "bomžsriubes" valgo, papasakojau, kaip viena iš čia esančių su tokia pačia alga pragyvena ir dar pasiraupo. Jis pasakė "p...a"(labai negražus žodis, vėliavų galiu gaut) protą. Tada paskaičiau kelis komentarus - patarimus, jam ausys užsiraitojo
O aš tai beviltiška. Jau kelis mėn.seku temą ir niekaip niekas nesigauna. Jau prisisiunčiau programėlių, renku čekius (pavyko surinkt tik pusę) ir dar nieko neįrašiau. Šį mėn.jau vesiu ataskaitą kaip gaunas - bus repeticija. Ir dar kaip čia pritaupysi... Pvz.man antradieniais rankos dreba - vyras pradėjo su vaiku eit į užsiėmimus. Pasiima mašiną ir visą dieną prasitrina mieste ir būtinai su vaiku pinigais pasitaško. Šį antrad.Tiger'yje šūdeliukų pripirko vaikui. Nu iš esmės aš jį suprantu - kai namie su vaiku sėdi su savo filosofija (jokių televizorių, kompiuterių, planšečių, o tik užsiėmimai su vaiku), idėjų pritrūksta. Jei vaikui nuobidu, piktas palieka. Tai ir ieško, kaip užimt.
Nu ir užsivedžiau neprašyta
Ner.inga parašė:
Turėjau googlinti, kas ta ištraukiamoji kanalizacijanėr pas mus tokios. Nieko nepatarsiu
![]()
O tai kur tada viskas keliauja?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai