Mes dabar jau žaislus perkam tik Kalėdoms ir gimtadieniui.
Kai pirmagimė dar buvo iki 1m nesusilaikę ką nupirkdavom, bet jau matau kad per kalnus tų žaislų neišbrisim tuoj.
Kalėdoms jau turiu vaikams dovanas, pirkau maximoje kai buvo -40proc. (Perku lego duplo, plasteliną ir knygas, kažką lavinamo) per tas pačias akcijas kažką paperku ir draugų giminių vaikams paskui per gimtadienius dovanoju. Aš gal tokia nuobodi teta dovanotoja bet pas mane dominuoja knygos, pieštukai, spalvinimo reikmenys
Nuo pirmagimės buvau palikusi geros būklės kūdikiškų žaislų sesei. Bet matau dabar, kad sesei per palankynas jau tiek pridovanojo, kad ji jų nesužais 🙈 ir nežinau ką daryt - ar parduot senus mažyliuose ar naujus neišpakuotus. Už naujus gausiu daugiau (pinigai keliauja į vaikų fondą), bet nu jie vaikui dovanoti , tai aš ją kaip ir apgaunu (suprantu, kad jai dzindzilin iš ties naujas ten ar senas :D)
Dar visada per akcijas perku knygas. Vaikams išdovanoju (platus mūsų ratas ir vaikų tikrai daug), o savo perskaitytas parduodu. Dabar atradau fb grupę knygų pardavimo tai ir seną biblioteką prasivaliau, o pastaruoju metu pirktos iš viso ratu prasuku
ir pigiai išeina ir vietos nebeužima. Pasilieku tik pačias sau mieliausias kurias noriu dukroms palikt (aišku su skoniu nepataikysiu ir šnipštas gausis arba morališkai pasens jos :D)