Alisa_miau parašė:
eik jau eik :)) autore nenoretu nuomoniu, neklaustu patarimu
butent, jau darosi komedija
klausimas, tai kam si tema?
Alisa_miau parašė:
eik jau eik :)) autore nenoretu nuomoniu, neklaustu patarimu
butent, jau darosi komedija
klausimas, tai kam si tema?
emma parašė:
faktasmes nei viena to net nesitikim, butu juokinga
bet as nesuprantu jusu pozicijos... ji parase savo situacija, VIESAI, vadinasi visos turi teise issakyt savo nuomone, kaip joms atrodo is salies. nenori kitu nuomones? nekalbek apie tai! paprasta, kaip 2X2
![]()
as net nesiginciju... man tik gaila jos, nes zinau kaip sunku skaityti tokius pasisakymus... tik tai turejau omenyje... bet vistiek manau kad pirmiausia reikia abiem issikalbeti... juk jie abu nekalba...o tai santykiuose yra labai blogai...juk pakalbet nereiskia nusizeminti...
Ruta78-Kaunas parašė:
as net nesiginciju... man tik gaila jos, nes zinau kaip sunku skaityti tokius pasisakymus... tik tai turejau omenyje... bet vistiek manau kad pirmiausia reikia abiem issikalbeti... juk jie abu nekalba...o tai santykiuose yra labai blogai...juk pakalbet nereiskia nusizeminti...
ne nu arba as kosmose gyvenu, arba ir jus tokia nuolanki moteris, kaip ir autore
skaityti ir neturi buti lengva, nes visu pirma, zmogui, kuris taip gyvena, su laiku ima atrodyti, kad tai lyg ir norma, kad cia nieko baisaus ir nevyksta
nuomone is salies, kad situacija tragiska, gali atverti akis, kad tai nera normalu! zinokit, po visu tu pazeminimu, kuriuos ji patyre/ia, dar ir kalbint ji turetu? nu zinot... belieka, kaip skudurui prie duru atsigult, kad parejes turetu kur kojas nusivalyt
vaidajk parašė:
Na, duok Dieve, kad tavo vaikas nesiskųs ateityje sveikatos sutrikimais dėl tikrai per anksti pradėto primaitinimo, ypač mėsa![]()
cia iseina vos ne kaip prikalbejimas..dar zodziai 'duok Dieve' -VIRSUNE.
emma parašė:
ne nu arba as kosmose gyvenu, arba ir jus tokia nuolanki moteris, kaip ir autore![]()
skaityti ir neturi buti lengva, nes visu pirma, zmogui, kuris taip gyvena, su laiku ima atrodyti, kad tai lyg ir norma, kad cia nieko baisaus ir nevykstanuomone is salies, kad situacija tragiska, gali atverti akis, kad tai nera normalu! zinokit, po visu tu pazeminimu, kuriuos ji patyre/ia, dar ir kalbint ji turetu? nu zinot... belieka, kaip skudurui prie duru atsigult, kad parejes turetu kur kojas nusivalyt
![]()
as manau, kad ji myli ji vat ir toki... nori issaugoti seima... ir siaip mes skaiteme vienos puses pasakojima... nezinau kur jus randates kosmose ar ne, bet as stengiuosi suprasti ta moteri... paskaitykite dar karta... juk tarp eiluciu tiek daug parasyta... nesusiejant sios temos...kai kur reikia ir nuolankumo, o kai kur akiplesiskumo ar staciokiskumo... esu tokia, kokią mane myli man brangūs žmonės
zuzule3 parašė:
cia iseina vos ne kaip prikalbejimas..dar zodziai 'duok Dieve' -VIRSUNE.
nesupratau
aš nieko pikto nelinkiu
matyt pati taip sakydama kitiems, turi pykčio
O apie sveikatos sutrikimus tai daug yra medicininės informacijos. Pasidomėk
ir po to kaltinimais mėtykis
vaidajk parašė:
nesupratauaš nieko pikto nelinkiu
matyt pati taip sakydama kitiems, turi pykčio
![]()
cituoju -nesiskus 'del tikrai per anksti pradeto maitinimo'..
vaidajk parašė:
Na, duok Dieve, kad tavo vaikas nesiskųs ateityje sveikatos sutrikimais dėl tikrai per anksti pradėto primaitinimo, ypač mėsa![]()
Jus negalit zinoti kas mano vaikui per anksti ,o kas per velai
Ruta78-Kaunas parašė:
as manau, kad ji myli ji vat ir toki... nori issaugoti seima... ir siaip mes skaiteme vienos puses pasakojima... nezinau kur jus randates kosmose ar ne, bet as stengiuosi suprasti ta moteri... paskaitykite dar karta... juk tarp eiluciu tiek daug parasyta... nesusiejant sios temos...kai kur reikia ir nuolankumo, o kai kur akiplesiskumo ar staciokiskumo... esu tokia, kokią mane myli man brangūs žmonės![]()
todel mes ir komentuojame, tai, ka perskaiteme
jei ji nori geros nuomones apie ji, tegu paraso kaska tokio, kas pakeistu nuomone
paradoksas, bet net musamos ir zeminamos moterys, myli savo skriaudikus
kaip kaskuri mamyte ir minejo, cia jau priklausomybe nuo savo skriaudiko... jus salia turite zmones, kurie jus myli, o ar butumete tokia nuolanki su zmogumi, kuris is jusu tyciotusi ivairiom formom? taip turbut kalta meile
juk sakoma, kai myli, net negali pasakytu uz ka...
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai