BonBon parašė:
Tai sakau, gal jau gana ardytis
niekas ir nesiardo
BonBon parašė:
niekas ir nesiardo
BonBon parašė:
na man ir atrodo,kad jau pakaks,nes tikrai pasidare nebelabai malonu skaityti
ir juolab,kad nesciom kuo maziau reikia blogu emociju
Vicctoria parašė:
tai, kad vejukui demesio trukumas, tai kaip mes db cia nutrauksim![]()
oi mergytes pupytes man demesio uztektinai,pakviesciau i svecius skaniu pyragu pavaisinciau
Dar biskiuka laiko turiu galim diskutuot
Vicctoria parašė:
tai, kad vejukui demesio trukumas, tai kaip mes db cia nutrauksim![]()
Gal nebekreipsim to demesio ir viskas
Del to kad labai drasu rasyt,kai niekas nepazista.tu sneki vejus,atrodo kad rukancioji nesupranto ka daro,visas pasaulis zino kad tai negerai,o tu puldama netikiu kad nors viena priversi mest rukyt,nebejuokink tiesiog ir viskas,atsirask sau tema aktuale ir nelysk kur nereikia.Zinai,o as kad ir nerukau,bet ziaurei megstu greita maista macdonaldo ir panasei,nemanai kad ir mane tada reikia pasmerkt,kartais pagalvoju ar ne tas pats kas rukymas...yra milijonas blogybiu pasauly,as negerbiu tik tu moteru kurios atiduoda savo gimusius mazylius,o nerukancias,nereiskia kad ji ji myli maziau,nei as tu ar kuri kita
Meta2013 parašė:
Del to kad labai drasu rasyt,kai niekas nepazista.tu sneki vejus,atrodo kad rukancioji nesupranto ka daro,visas pasaulis zino kad tai negerai,o tu puldama netikiu k…
As visada buvau priesininke greito maisto, nes zinau, kad ten nuodai, bet kai pastojau - sakes, kaip noriu tu bulvyciu ir mesainio, bet dar tvardausi.. Tai jei as pradesiu valgyt nesveika maista, zinodama, kad tai nesveika man ir kudikiui, tai jau viskas, turiu but pamerkta?
Meta2013 parašė:
Del to kad labai drasu rasyt,kai niekas nepazista.tu sneki vejus,atrodo kad rukancioji nesupranto ka daro,visas pasaulis zino kad tai negerai,o tu puldama netikiu k…
pazista nepazista savo nuomones nekeiciu.Nemes tegul nemeta,gal sazine uzgraus.O ko tu tamsta cia lendi ar klause kas taves.Taip yra milijonas blogybiu,o kodel negali tu blogybiu mazint,juk ne del svetimo o del savo kudikio.Ir tamsta pati nejuokink,po pirma pagimdyk ir galesim toliau kalbet.Gero nestumo
vejukas parašė:
pazista nepazista savo nuomones nekeiciu.Nemes tegul nemeta,gal sazine uzgraus.O ko tu tamsta cia lendi ar klause kas taves.Taip yra milijonas blogybiu,o kodel nega…
kaip tu gali uzdrausti zmogui rasyti,, tai jei tu taip gali pasakyti "ko cia lendi" tai visos mamos tau gali si pasakyma sakyt, nestaves taipogi nieks nieko neklause
BonBon parašė:
As visada buvau priesininke greito maisto, nes zinau, kad ten nuodai, bet kai pastojau - sakes, kaip noriu tu bulvyciu ir mesainio, bet dar tvardausi.. Tai jei as p…
mielosios manau reikia skirt kas sveika ir nesveika,rukymas ir greitas maistas visiskai skirtingi dalykai,tai manau neverta net diskutuot.Trecia galima namie super mesainius pasidaryt ir taip pat bulvyciu
bet jus zinot kas geriausia
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai