gintit parašė:
Va jums originalus tekstas, kuris sukele isizeidusiuju verksmus ir ituzio priepuolius![]()
Marš tik į LT gyvent, vilkis chalatą ir sėdėk namuose. Kaip tu taip sąžinės neturi vyrui vaikus palikti, kad sau laiko rasti. A?
Dar giriesi čia.
gintit parašė:
Va jums originalus tekstas, kuris sukele isizeidusiuju verksmus ir ituzio priepuolius![]()
Marš tik į LT gyvent, vilkis chalatą ir sėdėk namuose. Kaip tu taip sąžinės neturi vyrui vaikus palikti, kad sau laiko rasti. A?
Dar giriesi čia.
Katiara parašė:
Marš tik į LT gyvent, vilkis chalatą ir sėdėk namuose. Kaip tu taip sąžinės neturi vyrui vaikus palikti, kad sau laiko rasti. A?Dar giriesi čia.
Ai, kad leisiu pabut POVYDOLEM. O jos tegu laukia, kol isrisima gaus
skiant ne mano bedos. REIK MOKET PRIIMT KITOKIUS
gintit parašė:
Ai, kad leisiu pabut POVYDOLEM. O jos tegu laukia, kol isrisima gausskiant ne mano bedos. REIK MOKET PRIIMT KITOKIUS
![]()
2. Mokek pati priimt kitokius
Katiara parašė:
Marš tik į LT gyvent, vilkis chalatą ir sėdėk namuose. Kaip tu taip sąžinės neturi vyrui vaikus palikti, kad sau laiko rasti. A?Dar giriesi čia.
Humoriste ne visu gyvenimai su chalatu... Tad jei jau pabegai is lt, kur nubegai su apatiniais sedeti?
Žemyna. parašė:
Humoriste ne visu gyvenimai su chalatu... Tad jei jau pabegai is lt, kur nubegai su apatiniais sedeti?
Aš tai tik po LT lakstau.
Dar gal sugalvosiu vėl persikraustyti į kokį miesteliūkštį.
Žemyna. parašė:
1. Tas tekstas orginalus man neuzkliuvo...
Man uzkliuvo kad issakei is savo varpines o daugiau vos pareiskit kad eikit visos …
Mozule, eik vyrui pasiskust !!!!!
Žemyna. parašė:
2. Mokek pati priimt kitokius
Nebuk papuga
man nereikia, kad atkartotum ar linksetum
Priimu visus su sypsena placia
tik va jus visos pakampiais verkiat del nieko. As tokiu bedu kaip jus neturiu !!! Man priimtina, kad kai kuriu vyrai liurbiai, liepia bobu forumo skriaudikems atsiprasinet, ar neaugeba su vaikais pabut. O kad mano vyras ne liurbis, jums nesuprantama
Žemyna. parašė:
Kazkas bent su apatiniais kazkur sedi, o jus forume su vaiku, mociute ir uzjaucianciu vyru
Katiara parašė:
Aš tai tik po LT lakstau.Dar gal sugalvosiu vėl persikraustyti į kokį miesteliūkštį.
![]()
Ai jus ten apie save rasete
nu tada liuks!
Ps. Tau ryskiai kazko truksta, vos ne kas antras postas apie ja
Žemyna.
Žemyna. 8 mėn.
2016.01.07 22:55 (prieš 20 val.)
Nu tai issakai nuomone o kitu nepriemi... Kazkaip jau uzimti silkverpes vieta nori ;)
Žemyna.
Žemyna. 8 mėn.
Patalpinta prieš 7 val.
Nu negaliu nu nebuk juokinga, kas atejo paverkti kas atejo ziuriu issilieti... Banda tu cia kaip piemuo su banda... Varei ant silkverpes bet pati neatsilieki...
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai