2018.03.17 17:00 (prieš 8 m.)
Dzonsius parašė:
jūs tiek dalyvaujate forume, kad nori nenori pastebėsi. Bet kurią temą atsivertus galima rasti jūsiškį parašymą, ir visuose tas pats - kokia jūs turtinga, koks tobu…
Kur aš rašiau, kad esu labai turtinga? Kad turiu santaupų pasidėjus? Kad turiu žemių? Mano tėtis mirė vasarą ir gavau palikimą. Viską atiduočiau, kad tik jis gyvas būtų!!!
Tobulas vyras? Taip, daug metų buvom draugais, todėl ir susituokus liko draugystė ir pagarba. Jeigu santykiai mūsų gražūs, tai jau čia negali būti? Jei pati tokių neturėjusi, tai nereiškia, kad tokių nėra. Komentarai? Taip, bandau pastoti, nepavyksta, bet kad nuvyt mintis, patinka padiskutuot. Beje, mano komentarai bent su mintim, o jūsų tik įžeidūs. Beje, pati einat per temas, jei mane visur randat.
Esu turėjus baisius santykius su daug klaidų, vyras taip pat, todėl dabar stengiamės nebedaryti to, nes žinom, kaip lengva viską sugadinti. Jei jūsų pasaulis toks blogas, nereiškia, kad ir kitų. Niekad nebuvus aš Maldyvuose, bet nereiškia, kad jų nėra.
Beje, net nėra tikslo meluoti man, jeigu net savo foto nededu. Koks tikslas? Neįžvelgiu nei vieno pliuso kuriant istorijas. Tuo labiau visai nelabai kokias.. vyras turi vaiką ir būdavo neapsakomai sunku. Tobulas vyras jo neturėtų. Negyvenčiau nuomojamam bute, turėčiau jau savo, jei tai būtų mano idealus pasaulis