fenix parašė:
Aš tai tau linkiu užspringti ir paskęsti be priežasties atimtų vaikų ašaromis, kad tau dieną naktį jų ploni verksmai ausyse cyptų, o kai jau beveik išprotėsi, tai l…
Aj baikit. Nebepradedam. Nes dar trys paros be gyvenimo bus 😂😂
fenix parašė:
Aš tai tau linkiu užspringti ir paskęsti be priežasties atimtų vaikų ašaromis, kad tau dieną naktį jų ploni verksmai ausyse cyptų, o kai jau beveik išprotėsi, tai l…
Aj baikit. Nebepradedam. Nes dar trys paros be gyvenimo bus 😂😂
Šilo_uoga parašė:
O skaitant tuos visus puslapius neaplankė jausmas, lyg skaitytum tą pačią knygos pastraipą 20 kartų?![]()
Taip taip, žinoma aplankė. Bet na ką - gi ta motina dėl visko kalta, dėl jos taip ir užsikirtinėja...
fenix parašė:
Aikit kaku!!!
Tu esi už smurtą? Kas tu per motina!?
fenix parašė:
Amen
Šilo_uoga parašė:
Kadangi diskutuojam apie tokias temas,tai ką jūs manote apie emigraciją iš Lietuvos? Man visad labai gaila būdavo, kad emigruoja daug protingų žmonių, bet po šių ke…
Manau kalta motina.
Šilo_uoga parašė:
Kadangi diskutuojam apie tokias temas,tai ką jūs manote apie emigraciją iš Lietuvos? Man visad labai gaila būdavo, kad emigruoja daug protingų žmonių, bet po šių ke…
😀👍👍👍
TheHappiest parašė:
Manau kalta motina.![]()
Nedubasinus butu kaip gyvulio 5 kartus, gal butu ir kitaip
Šilo_uoga parašė:
Jeigu emigruoja daugiau tokiu kaip jinai,tai valio,dar geliu iteiksiu kad tik mautu iš čia
Provokatore parašė:
Nedubasinus butu kaip gyvulio 5 kartus, gal butu ir kitaip![]()
Ne nu jei ji tokia užsikirtus, tai mama, kaip sovietinio amžiaus moteriškė, jaučiu ir trenkė, kad atsikirstų (Nu gi kaip tam radijui)
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai