Lady Rose parašė:
Anaiptol. Mano randas dar gijimo stadijoje ir neišblukęs. Pjūviu ir raukšlės vaizdu esu absoliučiai patenkinta. Neįgudusi akis, manau, jau dabar neįtartų, kad kažka…
Kitaip ir negalejo but.Tiesiog tobulybes isikunijimas
Lady Rose parašė:
Anaiptol. Mano randas dar gijimo stadijoje ir neišblukęs. Pjūviu ir raukšlės vaizdu esu absoliučiai patenkinta. Neįgudusi akis, manau, jau dabar neįtartų, kad kažka…
dinulia parašė:
Ką jūs, kaip paaiškėjo, man baisiai nepasisekė, nes randas turėjo būti kur tik nori, bet ne raukšlėje.
Amir parašė:
Gal dabar aš čia audrą sukelsiu pasakius savo pastebėjimą. Bet man rodos šios grupės tema tam, kad rasti n priežasčių, kad tik nemaitinti krūtimi. Ei mamos tos kuri…
Man rodos, kad čia ieškančios atsakymų į absurdiškus klausimus aplamai nebuvo pasiruošę pastoti ir yra mokyklinio amžiaus.. Na man asmeniškai tiesiog gailestį kelia toks paaugliskas siauras požiūris ir siaubingas užsispyrimas, atrodo šitoms mergaitėms nepraėjo maištavimo periodas.
Lady Rose parašė:
Jokios piktdžiugos. Anaiptol, pasakau labai rimtai, kad matau tai, ką matau. Atsakas - stojimas piestu, idealizavimas iki absurdinių argumentų, išsidirbinėjimas... …
Na, dar yra toks dalykas, kaip mokejimas korektiskai issakyti savo nuomome, nieko neizeidziant, tada ir nebus audringos reakcijos, bet cia jau turbut tikrai diskusijos pabaiga.
Ula11 parašė:
Na, dar yra toks dalykas, kaip mokejimas korektiskai issakyti savo nuomome, nieko neizeidziant, tada ir nebus audringos reakcijos, bet cia jau turbut tikrai diskusi…
Grįžkit į diskusijos pradžią ir paanalizuokit abiejų pusių korektiškumą.
Vabaliukas09 parašė:
Jus labai stereotipiškai mąstote apie tai kodėl nenoriu tai daryti,aš jau 101 ir viena karta priežastys išsakiau nesiruošiu kartotis ir su smerkiančiomis mane ir ma…
Atleiskit, bet nesikuisiu ir neieskosiu jusu ten to komentaro. Man išvis keista, kad jūs esate moteris ir planuojate tureti kūdikį.
O jūs savo ginekologei užduokit šį klausimą 😂
Man idomu, kokia jos reakcija būtų🤣 turbūt iškart vaikų teisėm praneštų.
Amir parašė:
Atleiskit, bet nesikuisiu ir neieskosiu jusu ten to komentaro. Man išvis keista, kad jūs esate moteris ir planuojate tureti kūdikį.
Net matau kaip praneša nes tai tikrai nėra tas dalykas dėl kurio pranešame vaikų apsaugai,net lygoninėje klausia kuom maitinsite ir jei pasakai jog mišinuku seselės atneša,ir įsivaizduokite pas mane ne ginekologė,o vyras ginekologas juk jau sakiau jog mąstote labai stereotipiškai.
Vabaliukas09 parašė:
Net matau kaip praneša nes tai tikrai nėra tas dalykas dėl kurio pranešame vaikų apsaugai,net lygoninėje klausia kuom maitinsite ir jei pasakai jog mišinuku seselės…
O koks skirtumas ginekologe, ginekologas.
O tu tada sorogatine motina? Nes sveiku protu neįmanoma suprasti tavo kliedesių.
O tu tikrai nestereotipiška moteris, darysi taip, kad kaip ne visi. Nu ir daryk, gyvenk tu taip! Tik savo nepagrįstais argumentaos neįvelk kitų mažai suvokiančių mamyčių į savo beprotybę!
Gero tau gyvenimo. Man tai dzin, kad tu nemaitinsi, bet man ne dzin, kad tokias nesąmones skleidi.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai