Ieva000 parašė:
pas mane taipogi randelis ant kruties apacios, taciau gydytojas sake, kad tai yra labai gerai, kadangi jei yra grynai po krutimi(rauksleje) ir pvz zaidziant koki ti…
Jergutėliau...
Ieva000 parašė:
pas mane taipogi randelis ant kruties apacios, taciau gydytojas sake, kad tai yra labai gerai, kadangi jei yra grynai po krutimi(rauksleje) ir pvz zaidziant koki ti…
Jergutėliau...
Lady Rose parašė:
Jergutėliau...![]()
![]()
![]()
![]()
Is tiesu nelabai galiu suprasti, kodel taip kazkas juokingo jums?
As ir pati esi maciusi ne viena karta, kai pasislinkus maudymosi kostiumeliui randelis islenda. Jei jums jis yra rauksleje ir esate tuo patenkinta, nuo to tik geriau, super. Laiminga paciente esate!
Taciau kodel bendraujate lyg mazas vaikas, kuris trepsi koja i zeme ir megina savo tiesa isaiskinti, nors net nezino, kas yra toji tiesa?
Jei jau kazka sakote, mokekite pagristi, o ne tik tusciai kalbeti
Ieva000 parašė:
Is tiesu nelabai galiu suprasti, kodel taip kazkas juokingo jums?As ir pati esi maciusi ne viena karta, kai pasislinkus maudymosi kostiumeliui randelis islenda…
Juokiuosi iš naivumo, tikint tokiomis pasakomis. O kyšančių randų ir virš, ir po pjūviu, ir kur tik nori galima pamatyti. Tačiau tai nereiškia, jog visa tai yra gėris. Bet, kiek stebiu, mūsų moterims gerai belekaip. Kaip yra, taip gerai. Jei gerai, nedrįstu atkalbinėti...
Ieva000 parašė:
Is tiesu nelabai galiu suprasti, kodel taip kazkas juokingo jums?As ir pati esi maciusi ne viena karta, kai pasislinkus maudymosi kostiumeliui randelis islenda…
Ieva000, tiesiog turėjote suprasti, jog didžioji dalis chirurgu yra neišprusę, neišmanantys savo darbo ir po daugelio metų praktikos tiesiog "nepataikantys" į raukšlę 🤷♀️🤭
Mambo parašė:
Ieva000, tiesiog turėjote suprasti, jog didžioji dalis chirurgu yra neišprusę, neišmanantys savo darbo ir po daugelio metų praktikos tiesiog "nepataikantys" į raukš…
😂🙈🙈🙈
Mambo parašė:
Ieva000, tiesiog turėjote suprasti, jog didžioji dalis chirurgu yra neišprusę, neišmanantys savo darbo ir po daugelio metų praktikos tiesiog "nepataikantys" į raukš…
Kodėl taip nuvertinate mūsų chirurgus? Manau, tokie atvejai labiau išimtys, nei taisyklės.
Vabaliukas09 parašė:
Jus suprantat jog niekam jūsų pagarbos nereik,tik palikite ramybėje su savo nereikalingais patarimais ir nuomuonė mumis ramybėje.....
O jūs palikite mane ramybėje su savo nuolatiniais pamokymais, ką ir kur galiu rašyti.
Noriu ir rašau. Nenorite - neskaitykite. Paprasta.
Vabaliukas09 parašė:
Jus suprantat jog niekam jūsų pagarbos nereik,tik palikite ramybėje su savo nereikalingais patarimais ir nuomuonė mumis ramybėje.....
Man įdomu, ką tokios moterys kaip jūs veikia aplamai viešam forume, kai norit girdėti, tik tai kas jum priimtina.. Ir aplamai, kodėl žmonėm, taip kažkas uzsifiksuoja galvelėje? Ar žinot, kas yra platus ir siauras požiūris? Prapleskit akiratį..
Gal dabar aš čia audrą sukelsiu pasakius savo pastebėjimą. Bet man rodos šios grupės tema tam, kad rasti n priežasčių, kad tik nemaitinti krūtimi. Ei mamos tos kurios už maitinimą krutimi susikurkime grupe ir dalinkimes info ten. Nes čia nėra prasmės, į kvailą klausimą ieškoti protingų argumentų, nes jų ir nebus. Jūs mamytės, kurios nenorite, tai ir nemaitinkite ir durnų klausimų neuždavinèkite, nes nėra pateisinančių argumentų.
Sorry, bet nebeištvėriau
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai