Ssss parašė:
Laukiu grazesnio rezultato dabar dar krutine ir patinusi, ir nevienodai leidziasi ir dar kai kur melyniu yra... isgasdinsiu dar poto kitas merginas![]()
Iš kur ėmė riebaliukus? Kiek ml viso suleido?
Ssss parašė:
Laukiu grazesnio rezultato dabar dar krutine ir patinusi, ir nevienodai leidziasi ir dar kai kur melyniu yra... isgasdinsiu dar poto kitas merginas![]()
Iš kur ėmė riebaliukus? Kiek ml viso suleido?
Ula11 parašė:
165 cm. /48 kg. /po kr 73 cm. /baze 12 cm. smulkiu kaulu ir liekno sudėjimo, riebaliuku nepavyksta prisiauginti![]()
Mano panašūs, svoris apie 52, 162cm,74/13.Savo nieko nebuvo, lašas 395.Nu nėra dideli, labai normalūs
Ssss parašė:
Nezymi, ir jo asistente kai ismatavo sako uoj cia pas tave viskas gerai labai, bet ji tarpa iskart paminejo. Chirurgas pamates foto pasake kad ne
O, nepigu.. Bet aišku sudėtingiau viskas
Sniegexx parašė:
Tiesa sakant, manes neerzina pjuviai ne rauksleje, nes as ju nematau ir ju nemato aplinkiniai. 3metai bus kaip turiu implantus ir niekad neislindo randas is po maud…
Per ta pati des.Nes ir cezarius daro per tuos pacius randus.
Lady Rose parašė:
Reikia manyti...![]()
Tačiau, kodėl plastinės operacijos pėdsakai nepaslėpti raukšlėse, kai ta raukšlė v…
pas mane taipogi randelis ant kruties apacios, taciau gydytojas sake, kad tai yra labai gerai, kadangi jei yra grynai po krutimi(rauksleje) ir pvz zaidziant koki tinklini t.y pakelis rankas aukstyn ir implantsms pakilus i virsu randelis tiesiog atsidengs. Na, o esanti kruties apacioje kaip ir nera galimybes pamatyti aplinkiniams
Ieva000 parašė:
pas mane taipogi randelis ant kruties apacios, taciau gydytojas sake, kad tai yra labai gerai, kadangi jei yra grynai po krutimi(rauksleje) ir pvz zaidziant koki ti…
Labai daug merginu esu macius pleze gulimoj pozicijoj kai randai matosi, nes maudymukas vistiek ishsitiesus kazkiek paslenka i virsu
Lady Rose, nenuvertinkite musu moteru, nes dauguma taip pat turi kritini mastyma, taciau, kad ir kaip butu gaila, medicina, tame tarpe ir plastine chirurgija, nera tas pat kas matematika, kur 2x2 visada 4, tiek lukesciai, tiek rezultatai priklauso nuo daugybes faktoriu, turbut todel ir yra daugiau spalvu net tik juoda ir balta...
Ula11 parašė:
Lady Rose, nenuvertinkite musu moteru, nes dauguma taip pat turi kritini mastyma, taciau, kad ir kaip butu gaila, medicina, tame tarpe ir plastine chirurgija, nera …
Puikiai žinau, kas yra medicina, todėl bet kokius nuokrypius nuo normos laikyti puikiu rezultatu yra, švelniai tariant, keista. Koks bebūtų šnipštas, bet įsikirtus sakoma viskas ok. Kas tai? Savigynos reakcija, suprantant, kad kitaip nebus ir teks su tuo susitaikyti? Suprantu, todėl susilaikau nuo gilesnės diskusijos. Tuo labiau, kad šleivarankiai tai tie, kurie pjūvius raukšlėse paslepia, nes tada kažkur kažkas išlenda...
Čia mano argumentai pasuoja.
Lady Rose parašė:
Puikiai žinau, kas yra medicina, todėl bet kokius nuokrypius nuo normos laikyti puikiu rezultatu yra, švelniai tariant, keista. Koks bebūtų šnipštas, bet įsikirtus …
Lady Rose, o Jus pati savo pjūviu esat visiškai patenkinta? Raukšlės vaizdas Jums atrodo natūralus ir šiai dienai neitartumet, jog kažkas yra daryta?
Ula11 parašė:
165 cm. /48 kg. /po kr 73 cm. /baze 12 cm. smulkiu kaulu ir liekno sudėjimo, riebaliuku nepavyksta prisiauginti![]()
As panasi, o kiek dabar turite ml. Ir koks dydis gavosi?
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai