Tuttii parašė:
Aš Jums bendrai abiems sakau, kad geriau nei pas mane
![]()
Man jau tiek prailgo tas laikas![]()
nešk į dienos šviesą savo papus tada! Rodyk!
Tuttii parašė:
Aš Jums bendrai abiems sakau, kad geriau nei pas mane
![]()
Man jau tiek prailgo tas laikas![]()
nešk į dienos šviesą savo papus tada! Rodyk!
Nerodysiu nuogu
ir vėl kreivai stoviu
Niu bet matos mano lb aukštai ir styro tiesiai, net jaučiu spaudimą viršuje, sako tokie raumenys nesitampantys lengvai, nes jau aš aiškinau, kad man gal kontraktura, nzn
Jie pas mane ir be priedu buvo gan status, bet niu tokiu staciu, tai aš nenoriu.. kai nuogi išvis atrodo, kad šaudyt pradėti gali iš tu speneliu net vyras juokias
Tuttii parašė:
Nerodysiu nuoguir vėl kreivai stoviu
![]()
Sunku suprast apie kokį statumą kalbi, kai su maikute tai gražiai atrodo, tik kad dar aukštokai tai gal dėl to kad nenusileido? Pas mane taip va buvo maždaug apie dvi-tris savaites. Sakyčiau ketvirtoj savaitėj pastebimai nusileido ir pamažėjo, Bet vienas dar toks papūstu viršum kai iš šono žiūriu, kitas jau normalesnės formos. Tai gal ir pas Tave- tiesiog dar laiko trūksta. Akivaizdu, kad pasportuoji, gal todėl ir tvirčiau raumuo laiko.. O speneliai tai mano akimis tobuloj vietoj, gražiai centruoja, nekibčiau tikrai. Dėl aukštumo, manau dar leidimasis visas prieš akis. Tu juostą nešioji? Ir primink, kiek laiko Tau po op?
Pikta širšė parašė:
Sunku suprast apie kokį statumą kalbi, kai su maikute tai gražiai atrodo, tik kad dar aukštokai tai gal dėl to kad nenusileido? Pas mane taip va buvo maždaug apie d…
Juostos sakė nereik, va čia ir keista, kai jie taip nesileidžia.
O styrojimas, kad jie neikiek į šonus Link pažastų nepakrenta, vis dar nėra laisvumo, negi taip ir styros..
Man 4sav. ir pora dienų..
Paieskosiu kažkur turejau foto iš šono.. jooo pas mane abiejuose kupra iš šono. Tai kas su apvaliais butų buve
Žodžiu, pasaka be galo..
Tuttii parašė:
Juostos sakė nereik, va čia ir keista, kai jie taip nesileidžia.
O styrojimas, kad jie neikiek į šonus Link pažastų nepakrenta, vis dar nėra laisvu…
Mūsų identiškas laikas, man trečiadienį buvo keturios savaitės. Mano gal vos į šonus paėjo, bet minimaliai kolkas, irgi gana tiesiai, bet man atrodo kai šarvą nuimsim, jie dar paeis į šonus, nes dabar gi nuolat suspausti, kaip jie į tą šoną nukeliaus? Įsivaizduok, kai nuimsi šarvą ir pvz miegosi visą naktį ant nugaros, tai ką papams daryt? jie pamažu ir slinksis šonan, juk nežiūrės į lubas kai nebėr kas juos laiko, naturaliai slinksis pagal gravitacijos dėsnį žemyn. Tik aišku, kuo vėliau be šarvo miegosim, tuo matyt jie labiau įsitaisys tiesiau, bet aš sakyčiau į šonus pasidavimo reik laukt kai šarvo nebereiks non stop nešioti. Gal gydytojas kitaip tai komentuotų, aš grynai logiškai galvoju..
O dėl juostos, tai keistai man tas sprendimas kad nereik jau dabar kai sunkiai leidžiasi ir tvirtas raumuo.. Gal dar perklausk, nu jei neramina klausimas, imk ir paklausk.
Pikta širšė parašė:
Mūsų identiškas laikas, man trečiadienį buvo keturios savaitės. Mano gal vos į šonus paėjo, bet minimaliai kolkas, irgi gana tiesiai, bet man atrodo kai šarvą nuims…
Niu va, kad buvau užvakar pas ji, sako su laiku jie ir taip slenka, kasmet, tai neverta skubinti, o liemenėles kompresines ilgiau nešioti, kad rezultatas ilgiau laikytųsi.. ir ką tu jam
Sako implantai gan maži, jie ir perdaug nespaudžia ir neskubina.. o pas mane pačia sąlyginai nemažai krūtinės audinio. Nu žodžiu, nieks neaisku kodel ir kas su kuo susiję, bet atseit viskas čia gerai, na pačios žinot kaip sako
bet kažkaip nesinori ir savigyda uzsiiimineti.. bet norisi ir kažkokio rezultato jau ar bent link jo..
Bet leido ant šono miegot, tik kad nepatogu nors tu ką
net nzn kodel.
Tiesa, dėl tepaliuko pamiršau.. kokį nuo randu ir nuo kada?
Tuttii parašė:
Niu va, kad buvau užvakar pas ji, sako su laiku jie ir taip slenka, kasmet, tai neverta skubinti, o liemenėles kompresines ilgiau nešioti, kad rezultatas ilgiau lai…
A6 kolkas tepu su aliejuku Eco by sonya ir viskas. Nors gyd nesiūlė niekuo tept, bet manau eko aliejukas tikrai nepakenks, minkštins randelį ir odą aplink. Šašiukų jau seniai nėra, tik jiems nukritus ir pradėjau tept.
Koks gydytojas tave operavo? Aš visgi būčiau linkusi kliautis gydytoju, žinok..Jis matęs tų atvejų visokių ir matyt turi žinių kaip Tavo atveju jie leisis, žino kokia eiga laukia, todėl ir jo sprendimai tokie. Būtų gal kitas implantas, kitokia krūtinės forma, dydis ar dėjimo būdas, patarimai būtų kitokie, jis tikrai žino kas laukia, aš kažkaip tikėčiau..
Pikta širšė parašė:
A6 kolkas tepu su aliejuku Eco by sonya ir viskas. Nors gyd nesiūlė niekuo tept, bet manau eko aliejukas tikrai nepakenks, minkštins randelį ir odą aplink. Šašiukų …
Taiva, kad jis iš tu kur susitinka, apžiūri, tikrai ngl skųstis, tai negi blogo norės..
R. Norkus operavo.
Niu o jei bus kas negerai, tai ką, dėsiu naujus
Pfupfupfu..
Gal tiesiog aš iš tu kur ilgai ir nuobodžiai.. tik va Jus foto įdedate, nervas ima, kad aš dar toli toli iki tokio rezultato
Kaip Tavo akys?
Tuttii parašė:
Taiva, kad jis iš tu kur susitinka, apžiūri, tikrai ngl skųstis, tai negi blogo norės..R. Norkus operavo.
Manau, tiesiog stiprius raumenis turi po sportų, gražus kūnas dėl to, bet papulių nusileidimo teks palaukt ilgiau, esu tikra kad tik tokia čia bėda. Nors žinau kaip norisi rezultato, man tas pats
Vokai gerai. Viena akis jau net paraudimas mažėja, o va kita tai dar ir iš po pleistriuko biški pašlapiavo, tai matyt sunkiau gyja kita pusė. Šiaip nieko neskauda, viskas lengvai, tik matau kaip per rūką dar vis. Lašinu ašaras, bet tos akys tokios užneštos kažkokios. Norisi išsiplaut tiesiog su vandeniu gerai ir plačiai atmerkt. Dabar kai ir pakraujavo op metu, liko pasitepęs tas vokas (plaut bandžiau vatos pagaliuku, bet visgi judinasi pjūvis tai palikau ramybėj) ir vokas užklijuotas tai nepilnai atsimerkia ir nu tiesiog norisi akis imt ir išplaut. Išsivaizduok atsikeli po nakties, o pirmą naktį ir ašarojo akys ir nėr kaip nuprausti viską. Toks jausmas kad noriu išskalaut pačią akį nuo visų nešvarumų kažkokių. Nu teks laukt, kitą ketv išims siūlus ir tada jau prausiu prausiu, o dabar va tokia visa ir esu nekokia
![]() |
3 m. 9 mėn. |
![]() |
tevu-darzelis.lt 15 m. 11 mėn. |
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/krutines-didinimas-atsiliepimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai