Tuttii parašė:
Man lb to pilnumo apacioj truksta.. tikiuosi bus.
Vis Realsef isijungiu Kaip jos tuos papus minko![]()
tai noriu minkstu paga…
O kur Tu randi kaip jos masažuoja tam puslapy? Aš kažko nerandu. Gal nuorodą gali įkelti? 🙏
Tuttii parašė:
Man lb to pilnumo apacioj truksta.. tikiuosi bus.
Vis Realsef isijungiu Kaip jos tuos papus minko![]()
tai noriu minkstu paga…
O kur Tu randi kaip jos masažuoja tam puslapy? Aš kažko nerandu. Gal nuorodą gali įkelti? 🙏
Pikta širšė parašė:
Masazu, tai neziurejau. Nors zinau, kad americium ten madoj, ziurejau, Tik Kai rodo kokie minksti😄
Nu gal ne geriau Dias, bet pvz., jei atidarys:
https://www.realself.com/review/breast-augmentation-411-110lbs-325cc-hp-cohesive-kids-breastfed-34yo
Man dbr dar tokia medine, kiek geriau, bet vistiek..
Tuttii parašė:
Masazu, tai neziurejau. Nors zinau, kad americium ten madoj, ziurejau, Tik Kai rodo kokie minksti😄
O kokį gerą linką parodei, kaip ačiū!!! Aš nebuvau atradusi tų reviews, tai QA vis skaitydavau. Labai dėkui. Tik užknisa kai pirmą listą nuskrolini klausimšų ir atsidarai show more kokį postą, vėl eta į pirmus įrašus. Ar vėl kažką grybauju?
Pikta širšė parašė:
O kokį gerą linką parodei, kaip ačiū!!! Aš nebuvau atradusi tų reviews, tai QA vis skaitydavau. Labai dėkui. Tik užknisa kai pirmą listą nuskrolini klausimšų ir a…
Taip, man irgi, bet gal kad telefone ziuriu.
superaqua parašė:
Operavausi pas gyd. Kaupą su pilnu pakėlimu, implantai mentor 275ml vidutinio profilio. Dabar atrodo kad giliu kaip su savo krūtinenei verzimo nei tempimo, tik …
Sveikos.
Jūsų viskas kaip mano taip pat. Ir dydis prieš, ir daktaras, ir operacijos tipas, bei implanto dydis :). Tai turėtų gautis toks ne itin didelis C
NeTaPati parašė:
Sveikos.
Jūsų viskas kaip mano taip pat. Ir dydis prieš, ir daktaras, ir operacijos tipas, …
O kokios Jūsų bazės?
NeTaPati parašė:
Sveikos.
Jūsų viskas kaip mano taip pat. Ir dydis prieš, ir daktaras, ir operacijos tipas, …
O kiek laiko praėjo po operacijos?
Pikta širšė parašė:
O kokios Jūsų bazės?
Aš tai ne nežinau ir koks profilis sužinojau tik operacijos diena, pilnai pasitikėjau daktaru pasakiau, kad noriu kuo natūraliau, tiesa anatominių nenorėjau vien dėl to, kad kiek pakėlimu foto mačiau , niekada taip gražiai neatrodo, kaip vien didinimas, tai galvoju anatominiai vis tiek patyse bus
nors va prieš tris metus kai jau buvau pas D.D. operacijai pasiruošusi tai viskas kitaip atrodė turėjau dėti anatominius su vidiniu pakėlimu, bet per tuos tris metus apmasciau ir nusprendžiau kad tie randai tiek to, svarbu kad bendras vaizdas tenkintų, ir džiaugiuosi, kad pasirinkau dabartinį variantą.
superaqua parašė:
O kiek laiko praėjo po operacijos?
Balandźio 8 operavaus
Pikta širšė parašė:
O kokios Jūsų bazės?
Neatsimenu😀 12 gal
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai