Lady Rose parašė:
Taip įdomiai užklausėte... Hm.Sakyčiau, esu daugiau nei patenkinta savo krūtine, nes, jei atvirai, nesitikėjau, kad iš jos pradinės būklės buvo įmanoma be …
Supratau. Ačiū už atsakymą.
Lady Rose parašė:
Taip įdomiai užklausėte... Hm.Sakyčiau, esu daugiau nei patenkinta savo krūtine, nes, jei atvirai, nesitikėjau, kad iš jos pradinės būklės buvo įmanoma be …
Supratau. Ačiū už atsakymą.
Lady Rose parašė:
Šitaip geriau?Statu ir nenusmukę...
![]()
![]()
Ikelet visiska krastutinuma dabar.... Cia net nera ka lyginti...
Sniegexx parašė:
Ikelet visiska krastutinuma dabar.... Cia net nera ka lyginti...
Aišku, nėra ką lyginti. Kur įsmaukti bumbulai ir kur natūralių proporcijų krūtys su nuožulniu viršumi ir pilnesniu apatiniu poliumi. Kaip iš po natūraliai atrodančios krūties raukšlės gali lįsti randas, niekaip nesuprantu. Tačiau, kaip iš po “bumbulo” lenda randas, galiu nutuokti. Arba randas ant krūties apačios, arba randas po raukšle ant krūtinės ląstos, arba “taip statu”, kad bumbulai po kaklu, o raukšlės, tiesiog, nėra. Kitų variantų fantazija nesugeneruoja...
Lady Rose parašė:
Gal galite parodyti, kaip krūtys atrodo dabar be liemenėlės?
Lady Rose parašė:
Aišku, nėra ką lyginti. Kur įsmaukti bumbulai ir kur natūralių proporcijų krūtys su nuožulniu viršumi ir pilnesniu apatiniu poliumi. Kaip iš po natūraliai atrodanči…
TA fantazija sugeneruoja tokį variantą, kokio nesugeneruoja Jūsiškė. Mano atveju dydis B (kai kurios “poroloninės” liemenėlės net C), viršus tuščias, apačia pilnesnė. Įsivaizdavau, kad man ir pakėlimo reikės, o TA teigimu implantas (anatominis, toks pats kaip Jūsų) mano krūtinę pakels tiek, kad raukšlės apačioj faktiškai neliks, taigi, nebus kur pasislėpti randui. Todėl jis man primygtinai rekomendavo pažastinį pjūvį.
Ellenn parašė:
Gal galite parodyti, kaip krūtys atrodo dabar be liemenėlės?
Jau sakiau ne kartą, pridėjau čia daugiau nei pakankamai ir, ko gero, daugiau nei bet kuri kita narė savo nuotraukų, todėl naujų foto nebebus. Reklama jau buvau apkaltinta, nenoriu būti išvadinta dar ir ekshibicioniste.
Lady Rose parašė:
Jau sakiau ne kartą, pridėjau čia daugiau nei pakankamai ir, ko gero, daugiau nei bet kuri kita narė savo nuotraukų, todėl naujų foto nebebus. Reklama jau buvau apk…
Bet juk paskutinės Jūsų nuotraukos pačios teigimu darytos praėjus porai mėnesių po operacijos. Nuoširdžiai įdomu, koks vaizdas dabar.
Ellenn parašė:
TA fantazija sugeneruoja tokį variantą, kokio nesugeneruoja Jūsiškė. Mano atveju dydis B (kai kurios “poroloninės” liemenėlės net C), viršus tuščias, apačia pilnesn…
Na, mano fantazija ne beribė... Sakyčiau, idealus variantas jūsų atveju dėti per pažastį, nes matomas pjūvis raukšlės vietoje, kai jo neįmanoma paslėpti ar pjūvis ant krūties su TA darbo rezultatu, kaip suprantu, nesiderina niekaip. Ir vidinio pakėlimo nereikia, jei deda per pažastį. Mano kardinaliai kita situacija.
Ellenn parašė:
Bet juk paskutinės Jūsų nuotraukos pačios teigimu darytos praėjus porai mėnesių po operacijos. Nuoširdžiai įdomu, koks vaizdas dabar.
Puikiai suprantu jūsų nuoširdų norą, tačiau jis peržengia mano noro ribas.
Lady Rose parašė:
Na, mano fantazija ne beribė... Sakyčiau, idealus variantas jūsų atveju dėti per pažastį, nes matomas pjūvis ar pjūvis ant krūties su TA darbo rezultatu, kaip aupra…
Taip, Jūsų situacija kitokia, tačiau aš kalbu ne apie Jūsų situaciją. Tik norėjau pasakyti, kad ne vien “įsmauktų bumbulų” atveju apatinės raukšlės gali nebūti. Jūs kėlėte klausimą “kaip iš po natūraliai atrodančios krūties raukšlės gali lįsti randas”, aš Jums pateikiau atsakymą - jei nėra raukšlės (kas TA vertinimu bus mano atveju), tai randas lįs, nors krūtis, tikėtina, nė iš tolo neprimins įsmaukto bumbulo ir vaizdas bus pakankamai artimas natūralios krūties vaizdui.
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai