Blessed parašė:
Jei paplūdimy bus nepatogu galima duobutes pasidaryti😀
Kaip ir nestumo metu daro moterys, kai nori pagulet ant pilvelio.
Nors trumpam.
Blessed parašė:
Jei paplūdimy bus nepatogu galima duobutes pasidaryti😀
Kaip ir nestumo metu daro moterys, kai nori pagulet ant pilvelio.
Nors trumpam.
Estera. parašė:
O yra rekomendacjos/terminai nuo kada galima miegoti ar guleti ant pilvo? Arteja vasaros sezonas, deginimaisi, tkiuosi jau bus galima guleti sitaip (operacija si p…
Man irgi operacija rytoj, taip pradėjau stresuoti, žliumbiu visą dieną 😭 Kaip jūs susitvarkot su jauduliu?
Ieviuks parašė:
Man irgi operacija rytoj, taip pradėjau stresuoti, žliumbiu visą dieną 😭 Kaip jūs susitvarkot su jauduliu?![]()
As suistvarkiau padarydama dukros gimtadieni:)) svecius 9 vakare isleidau, miegot ir ryte jau ligoninej
Ieviuks parašė:
Ar yra merginų, kurios darėsi op turėdamos mažą vaiką? Maniškiui 8 mėn., labai stresuoju kaip reikės vaiku pasirūpinti. Ar tikrai negalėsiu išvis jo kelti ar nešiot…
Priklauso nuo to pas ka darotes operacija. D. D neleidzia kelt 8sav. Mano dvynukam buvo 1m3men, tai visa laika turejau pagalba.
Ieviuks parašė:
Man irgi operacija rytoj, taip pradėjau stresuoti, žliumbiu visą dieną 😭 Kaip jūs susitvarkot su jauduliu?![]()
Eina sau... Kaip faina... Man kita ketvirtadienį.. Isivaizduoju koks jauduliukas.. Parasyk viska ryt! Sėkmės didžiausios ir labai lauksim ziniu!
Ieviuks parašė:
Ar yra merginų, kurios darėsi op turėdamos mažą vaiką? Maniškiui 8 mėn., labai stresuoju kaip reikės vaiku pasirūpinti. Ar tikrai negalėsiu išvis jo kelti ar nešiot…
Aš mažus turiu 3. Dariausi prieš mėnesį, buvo mažajam 11mėn, nevaikšto vis dar, sveria apie 9.Tenka ir kelti jau
Ieviuks parašė:
As turiu pametinukus ir busiu viena...
creative parašė:
Priklauso nuo to pas ka darotes operacija. D. D neleidzia kelt 8sav. Mano dvynukam buvo 1m3men, tai visa laika turejau pagalba.
Taip, pas DD, jis išvis neleido kelti, bet Radzevičius sakė, kad galėsiu tik atsargiai ir nekeliant ranku virs galvos, bet gal dėl to kad pas jį pjūvis būtų areolėje.
evellinkee parašė:
As turiu pametinukus ir busiu viena...
O jetau, trys kleckai pas jus, kaip planuojat tvarkytis? Nes aš tik pirmas dvi savaites turėsiu šiokią tokią pagalbą, o paskui reikės suktis vienai. Ačiū dievui, kad bent vaikas ne rankinukas pas mane
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai