Rožyte24 parašė:
Arba būna persileidimas
Na, jei testas rodo vaiduoklį, o hcg nulinis beveik, koks persileidimas. Tik krauju tikėt galima
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Arba būna persileidimas
Na, jei testas rodo vaiduoklį, o hcg nulinis beveik, koks persileidimas. Tik krauju tikėt galima
laiminga1359 parašė:
O aš šį mėnesį visiškai pasimetusi, kažkoks nusivylimas, testai ov taip ir neparyškėjo...🥺🥺
Nebuvo ovuliacijos tikriausiai..
Jura454 parašė:
Aš implantacijos nejaučiau, tai tiesiog kadangi pora dienų teigiami, šiandien pasidariau kraują, ir nusivylimas...vakare dar vieną testą pasidarysiu
Šiaip jeigu neklystu testeros testus darėtės? Tai jie tikrai ne melagiai, bet galbūt biocheminį nėštumą turėjote.
laiminga1359 parašė:
O aš šį mėnesį visiškai pasimetusi, kažkoks nusivylimas, testai ov taip ir neparyškėjo...🥺🥺
O jus anksčiau darėt šiuos testus? Normaliai pagaudavot?
ametista94 parašė:
Šiaip jeigu neklystu testeros testus darėtės? Tai jie tikrai ne melagiai, bet galbūt biocheminį nėštumą turėjote.
Aha testera, 3 teigiami, skirtingų pirkimų.
Šiandien jau baltas... Man tas biocheminis taip mistiškai skamba, toks nepatikrinamas dalykas
pavasarį jau vieną tokį turėjom... ilgiausiai laukiau kol kairėje pusėje vėl vyks ovuliacija, nes 3 mėn iš eilės vyko dešinėje, o toje pusėje pašalintas kiaušintakis ir vėl va biocheminis
tai mūsų atvejis toks kad dėl vieno kiaušintakio net kas antrą mėn negalim bandyti, nes ovuliacija kažkodėl dažniau toje pusėje kur nėra kiaušintakio
Tiesiog dalinuosi nes daugiau nelabai turiu su kuo. Labai planavom bet deja nesivystantis. Jau 9+ savaitės, ginė apžiūrėjo maišelis auga puikiai gyventojo viduje nėra. Teks darytis Abraziją. Paskyrė vizitą kitą ketvirtadienį.
Toks lievas jausmas kad jaučiu šleikštulį, krūtinė labai jautri. O ten niekas nevyksta. Žiauriai sunku morališkai bet operacijos ir migdymo irgi bijau. Bet bent jau bus ramu kad viskas.
Kiek mums moterims tenka visko iškentėti
SoniaSonia11 parašė:
Tiesiog dalinuosi nes daugiau nelabai turiu su kuo. Labai planavom bet deja nesivystantis. Jau 9+ savaitės, ginė apžiūrėjo maišelis auga puikiai gyventojo viduje nė…
Migdymo nebijokite, užmigsit ir iš karto pabusite. Užjaučiu dėl netekties
Jura454 parašė:
Aha testera, 3 teigiami, skirtingų pirkimų.
Šiandien jau baltas... Man tas biocheminis taip mistiškai skamba, toks nepatikrina…
Čia jau žinokit nepaaiškinama, man iš 10 kokius 7 kartus vyksta kairėje ovuliacija, o kai sėkmingai pastojau įvyko būtent dešinėje ir to nejaučiau tik echo metu pasakė. Beje dėl testeros tai puikūs jautrūs testai dabar dieną iš dienos dariausi jokio vaiduokliuko nieko, tai žinokit manau kol spėjot kraują pasidaryt ir nukrito hcg jums
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai