The Sea parašė:
Siuntimą pas genetikus išrašo tik jeigu yra 2 nepavykę pagalbiniai apvaisinimai, įvykę persileidimai ar nesivystantys nėštumai, arba jeivu Jūs arba vyras gurote gen…
Siuntima turime, tad ir iskilo klausimas ko is gentiku tiketis 😁
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįThe Sea parašė:
Siuntimą pas genetikus išrašo tik jeigu yra 2 nepavykę pagalbiniai apvaisinimai, įvykę persileidimai ar nesivystantys nėštumai, arba jeivu Jūs arba vyras gurote gen…
akveja parašė:
Nieko galit nesitikėt, paklausinės šeimos medžio, padarys standartinius tyrimus ir mėnesį laiko lauksit atsakymų. Aš dabar laukiu. Užsiregistruoti buvo misija sunkiai įmanoma, o norint rasti du laikus vieną po kito- gal net neįmanoma. Mano vyras buvo jau anksčiau siųstas pas genetiką, aš dabar pasiprašiau, kažkaip tarp visų tyrimų pasimetus jau buvau, tai net nepamenu kodėl taip gavosi, kad iškart kartu nevykom. Tiek genetikai, tiek hematologai, gal ir imunologai retai kažką randa, dėl to niekas ten ir nesiunčia bile siųsti, patys gydytojai sako, nu kad užsidėti varnelę ir atmesti šitą priežastį.
Wagamama parašė:
Nieko galit nesitikėt, paklausinės šeimos medžio, padarys standartinius tyrimus ir mėnesį laiko lauksit atsakymų. Aš dabar laukiu. Užsiregistruoti buvo misija sunki…
O kam rasti du laikus iš eilės? Bent jau Santarose registruojantis pakako rasti laiką man ir sakė galiu atsivesti vyrą kartu. Nes kariotipus daro butinai abiems. Siuntimus irgi abiems tada reikia turėti.
Mamamya parašė:
O kam rasti du laikus iš eilės? Bent jau Santarose registruojantis pakako rasti laiką man ir sakė galiu atsivesti vyrą kartu. Nes kariotipus daro butinai abiems. Si…
Nežinau, taip rašė prieš tai komentare. Pas imunologą pamenu irgi taip reikėjo registruotis, bet dabar išvis moterys be vyrų pas juos vyksta. Mano vyro kariotipai padaryti gal prieš 2 metus, dabar ir mano padarys.
Mamamya parašė:
O kam rasti du laikus iš eilės? Bent jau Santarose registruojantis pakako rasti laiką man ir sakė galiu atsivesti vyrą kartu. Nes kariotipus daro butinai abiems. Si…
Mums registruojantis buvo pasakyta, kad turi būti 2 laikai vienas po kito. Gal dabar kažkas Santarose pasikeitę.
Svajoklė777 parašė:
O jetau užjaučiu❤️🩹
Ačiū ;(
Frezija parašė:
OjeiKaip liudna
Tai cia jusu kelintas persileidimas? O kiek buvo savaiciu? Nes dar pries savaite gal klausiau, laukete echo sekancio. O ka gydytojas sako, ga…
Tai antras. dar buvo biocheminis, tai trys bandymai ir visi tokie labai liūdni. Laukiau echo Santarose, bet nuėjau privačiai, nes labai neramu buvo dvi savaites išlaukti ir sužinojau (jaučiau, kad kažkas negerai).. Tai nieko negali jie pasakyti kodėl, patarė pasidaryti pregnancy loss tyrimą (darosi iš kraujo), tai nusprendžiau paisdaryti, nors ir kainuoja nemažai.. bet norisi kažkokių atsakymų, kodėl.. ir šį kart neštumas jau buvo pažengęs 9 sav.
Viltix parašė:
Tai antras. dar buvo biocheminis, tai trys bandymai ir visi tokie labai liūdni. Laukiau echo Santarose, bet nuėjau privačiai, nes labai neramu buvo dvi savaites išl…
Laikykitės, Viltix, ir nepraraskit vilties🙏🌸
Viltix parašė:
Tai antras. dar buvo biocheminis, tai trys bandymai ir visi tokie labai liūdni. Laukiau echo Santarose, bet nuėjau privačiai, nes labai neramu buvo dvi savaites išl…
Laikykites, labai sunku po tiek nesekmiu ❤️
The Sea parašė:
Nieko panašaus mums nebuvo, neturime nei genetinių ligų šeimoje, neturėjome nei IVF nei persileidimų ar pan., bet siuntimą pas genetiką gavome dar iki pradedant IVF. Ir priėmė mus kartu, tai čia gal žiūrint kur.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai