Mambo parašė:
Va šiandienos foto.
Matyti, jog tai tik patamsėjusi juosta. Foto, kurią buvau ikėlusi, daryta prieš 3s…
Visiškai nebėra raukšlės, super 😀
Mambo parašė:
Va šiandienos foto.
Matyti, jog tai tik patamsėjusi juosta. Foto, kurią buvau ikėlusi, daryta prieš 3s…
Visiškai nebėra raukšlės, super 😀
Mambo parašė:
Va šiandienos foto.
Vaizdas tikrai dailesnis. Bet, kiek matau, pjūvis ne raukšlėje, o ant pačios krūties. Galit parodyti abiejų krūtų randelius?
Mambo parašė:
Va šiandienos foto.
Super! Džiugu, kad viskas OK 🙂
Lady Rose parašė:
Vaizdas tikrai dailesnis. Bet, kiek matau, pjūvis ne raukšlėje, o ant pačios krūties. Galit parodyti abiejų krūtų randelius?
Mano pjuviai taipat ne rauksleje o ant kruties, dabar tik susimaaciau kad jeigu liks zymus randai tai matysis😳
Acme2 parašė:
Mano pjuviai taipat ne rauksleje o ant kruties, dabar tik susimaaciau kad jeigu liks zymus randai tai matysis😳
Mano irgi ant kruties ir tikrai nieko ten nesimato nepakelus
man kaip tik labai patinka, nes jei maudymukas paslenka nieko nesimato
Acme2 parašė:
b1onde parašė:
Mano irgi ant kruties ir tikrai nieko ten nesimato nepakelusman kaip tik labai patinka, nes jei maudymukas paslenka nieko nesimato
![]()
Šiaip jau, pjūvį ir randą chirurgas visada stengiasi paslėpti natūraliose raukšlėse - pokrūtininėje ar pažasties raukšlėje, dedant implantus, pilvo raukšlėje, atliekant Cezario pjūvį ir t.t. Tai ne tik plastikos, bet ir bendrosios chirurgijos elementorius.
Lady Rose parašė:
Šiaip jau, pjūvį ir randą chirurgas visada stengiasi paslėpti natūraliose raukšlėse - pokrūtininėje ar pažasties raukšlėje, dedant implantus, pilvo raukšlėje, atlie…
Siaip jau manau chirurgas turedamas daug praktiniu bei teoriniu ziniu tikrai zino ka daro
b1onde parašė:
Siaip jau manau chirurgas turedamas daug praktiniu bei teoriniu ziniu tiktai zino ka daro![]()
Reikia manyti...
Tačiau, kodėl plastinės operacijos pėdsakai nepaslėpti raukšlėse, kai ta raukšlė vos už kelių milimetrų, lieka įdomu.
Mambo parašė:
Va šiandienos foto.
Super☺️👌👍
Acme2 parašė:
Neišvengiamai matysis, deja. Nebent, krūtys stipriai patys, tada gal paslėps.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai