Sweet parašė:
O jums sirdi del to skauda?
Nei kiek
Sweet parašė:
O jums sirdi del to skauda?
Nei kiek
L.A.P.Ė. parašė:
Dazniausiai tai laukia ikrentanciu tos,kurios forumuose lapsi apie savo svajoniu princus,jeigu ka😅
Jus apie save ir paraset
butu uzteke, jei tik sau pagalvojus butumet.
B.I.T.Ė. parašė:
Metereliu. Galėtum su vabalu varžytis 😅
O jus pavydit?
Esat zemai kritus ir nepakilsit net iki vabalo
Typota parašė:
Aš visai ne tą sakiau, nemenkinau nei F, nei Jūsų pasirinkimo. Ir neliepiau Jums kažką daryti. Parodykit nors vieną mano žinutę, kurioje rašau, kad Jūs turite nuvaž…
Pasilik,nekreipk demesio,mes tave supratom,o ir visos suprantam,kad nu nesirisa galai ir tiek🌷🍬😀😉
Nu dabar jau ir man įdomu pasidarė.
1. Kaip gali būti, kad vyras, turintis žmoną ir vaikų neturi gyvenimo? Nes juk šeima ir vaikai ir yra gyvenimas.
2. Kodėl "Aš neturiu gyvenimo, tai ir vyras tegul neturi?" Ar nėra šeimoj abu tėvais lygūs ir abu vienodai turintys teisę ištrūkti iš rutinos? Abu kartu arba po vieną, vienas pasilikdamas su vaikais, o kitais išeidamas su draugais, o po to apsikeičiant?
3. Nejaugi tik alaus gėrimas su draugais yra laikomas "gyvenimo turėjimu"? Negalima pvz pirmadienį žmona eina į baseino treniruotes viena, vyras vaikus migdo tuo metu, antradienį vyras eina į futbolo/ledo ritulio/krepšinio ar pan treniruotes, žmona migdo vaikus, trečiadieniais bendras šeimos vakaras, ketvirtadienį vyras eina į spiningą, žmona tvarkosi su vaikais, penktadienį žmona eina į baseiną, vyras tvarkosi vienas su vaikais. Šeštadienį ir sekmadienį su visa šeima užsiimti kokia nors veikla - jeigu o tai leidžia - kurti laužą lauke, žaisti ant sniego/pievos, nuvažiuoti, nueit prie jūros, į žaidimų aikštelę ir t.t į kiną, ar bile kur nueiti kartu visai šeimai ir visą savaitgalį praleisti kartu. Šeštadienio vakarą pasisamdžius auklę, kad pažiūrėti užmigdyti vaikus išeiti vakarienės su vyru į restoraną, arba išleisti vyrą pabūti su draugais, arba vyras išleidžia žmoną pabūti su draugėmis ir nebūtinai prie alaus/vyno ar prie filmo su riešutais ir popkornais.
ligita1994 parašė:
Jus apie save ir parasetbutu uzteke, jei tik sau pagalvojus butumet.
Kur?😳 as tai is tu kur laukia su paralono gabalu,kada pro duris igrius,da marles turiu visad,vdruk apsivems,o jusu tai su blizganciom lakierkpm pro duris iplaukia kaip gulbinas🤩😅
lore1mice2 parašė:
Nu dabar jau ir man įdomu pasidarė.
1. Kaip gali būti, kad vyras, turintis žmoną ir vaikų neturi gyvenimo? Nes juk šei…
Oj jus nesuprasit ju..
Jom gyvenimas tik namai ir vaikai, o vyram alus ir draugai.
Manau jos taip ir gyvena
ligita1994 parašė:
Oj jus nesuprasit ju..
Jom gyvenimas tik namai ir vaikai, o vyram alus ir draugai.
Dar ir pasipykim forumas,prasau neklaidinti skaitytoju😒
L.A.P.Ė. parašė:
Kur?😳 as tai is tu kur laukia su patalono gabalu,kada pro duris igrius,da marles turiu visad,vdruk apsivems,o jusu tai su blizganciom lakierkpm pro duris iplaukia k…
Jus tikrai nenormali arba man jau jusu per daug..
Eikit laukit ko jus norit, jei tik turit ko laukt
ligita1994 parašė:
Jus tikrai nenormali arba man jau jusu per daug..
Eikit laukit ko jus norit, jei tik turit ko laukt
Gerai sakai,gal ir neturiu,irvisa tai tik mano vaizduotes vaisius😳😳
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai