Vabaliukas09 parašė:
O jus kas iš to jog 5 ale išauklėjot jai du nesigavo išauklėti tai apie ką mes kalbame ?![]()
Tai kas gavosi visi. Iš kur ir kaio jūs nusprendėte kad neapgavo? Jūs asmeniškai juos sutikusi buvote?
Vabaliukas09 parašė:
O jus kas iš to jog 5 ale išauklėjot jai du nesigavo išauklėti tai apie ką mes kalbame ?![]()
Tai kas gavosi visi. Iš kur ir kaio jūs nusprendėte kad neapgavo? Jūs asmeniškai juos sutikusi buvote?
To_the_Moon parašė:
Pas ja tik vienas vaikas pilnametis. Vadinas visus kitus visdar aukleja. Ir kalbeta buva apie ta laikotarpi kai vaikai buvo mazi. Tevai vaikais rupinasi, augina ir …
👌 nesupranta vabaliukas. Ji pati padarė išvadas, kad nepavyko, nes maži būdami nebuvo tokie, kokius vabaliukas įsivaizduoja "teisingais " vaikais. Man tai normalu kad kai kurie vaikai yra sunkesnio charakterio ir verkia parduotuvėj, gatvėje, pyksta ar iškelia isteriją.
Vabaliukas09 parašė:
O ar aš rašau kaip jai reik auklėti,jus skaitote bet teksto nesuvokiat,ji tik sako jog va 5 išauklėjo nors prie to pacio pati rašo su dviem nelabai pavyko tai apie …
Nu ne visiskai jai taikej zinute kuria citavau, bet esme ta pati, pasakoji kaip vaikam gali but idiegiamos vertybes ir kaip juos galima uzauginti gerais zmonemos. Bet nu supranta ji ir visos cia esancios kaip uzauginti gera zmogu. Cia butu galima tai papasakoti tom asocialiom tik, nes dauguma moteru cia, augina ir aukleja vaikus tokiu principu apie kuri kalbate.
To_the_Moon parašė:
Nu ne visiskai jai taikej zinute kuria citavau, bet esme ta pati, pasakoji kaip vaikam gali but idiegiamos vertybes ir kaip juos galima uzauginti gerais zmonemos. B…
Man atrodo, kad vabaliukas bando pritempti mane prie tų asocialių, nes jos supratimu, šešto vaiko lauktis gali tik nedirbanti ir asociali moteris 🙈🤣 aš čia,dabar irgi savas išvadas pasidariau iš vabaliuko tekstų. Arba ji labai norėtų, kad aš tokia būčiau. Arba jai labai sunku suprasti, kad daugiavaikių šeimų yra labai sąmoningų. Ji mano, kad visos asocialios ir nemoka auklėti vaikų 🤣 nes jų per daug, fizikai neįmanoma, nes mama nedirba ir dar dievai žino ką ji ten sugalvojo. Tik ji vieną moka tinkamai auklėti vaikus.
lore1mice2 parašė:
👌 nesupranta vabaliukas. Ji pati padarė išvadas, kad nepavyko, nes maži būdami nebuvo tokie, kokius vabaliukas įsivaizduoja "teisingais " vaikais. Man tai normalu …
As dziaugiuosi, kad pas mane kolkas sutikti zmones, net ir nepazistami yra supratingi, o ne tokie kaip Vabaliuks. Nes ne karta turejau baisiai nemalonia situacija kai vaika per miesta klykianti gavau nestis, tai moterys dar bandydavo padeti nuraminti, bet ka tu nuraminsi kai isterijos uzejusios, nes mama neleidzia begti i gatve. Tao dar papasakodavo moterys ir savas patirtis, kaip jos supranta tokius dalykus nes ir paciom teko tai pereiti.
lore1mice2 parašė:
Man atrodo, kad vabaliukas bando pritempti mane prie tų asocialių, nes jos supratimu, šešto vaiko lauktis gali tik nedirbanti ir asociali moteris 🙈🤣 aš čia,dabar …
As tokia nuomone irgi kazkaip susidariau. 😅
O siaip jus savu isvadu negalit pasidaryti, nes ji to nesake ir gaunasi, kad jus visai nesuvokiat ka ji raso. Su teksto suvokomu prastai jum jei tokias isvadas sugebat padaryt 😅
To_the_Moon parašė:
As dziaugiuosi, kad pas mane kolkas sutikti zmones, net ir nepazistami yra supratingi, o ne tokie kaip Vabaliuks. Nes ne karta turejau baisiai nemalonia situacija k…
Tikrai labai smagu, kad dauguma žmonių supranta tokius dalykus. Baisu pagalvoti, kas būtų jeigu dauguma žmonių galvotų kaip vabaliukas.
galadriel parašė:
Ką tu apskritai laikai vaikų auklėjimu?
Pvz pagarba kitam žmogui kiekvienam vaikui mokoma skirtingai ir jam suprantama kal…
Juk rašiau anksciau,bet jus neskaitote mano postu ta jai pastebėjau
lore1mice2 parašė:
Tikrai labai smagu, kad dauguma žmonių supranta tokius dalykus. Baisu pagalvoti, kas būtų jeigu dauguma žmonių galvotų kaip vabaliukas.
Dauguma ir galvoja ,tik jus čia dabar auka vaidinate nes tipo vabaliukas prikibo,bet pati rašėte ką aš ir aiskiai supratau kaip sakant žodžiu iš dainos neišimsi,tik dabar matau jog pradėjote vartytis jog turėjote omeny kitaip negu parašėte,bet jau pavėlavo te pati pasakėte jog dviejų vaikį išauklėti nepavyko nes netiko jūsų taikomas vienodas auklėjimo metodas visiems jūsų vaikams ir tai puikus pvz jog net turint vaikų tu jų gali nemokėti auklėti,tai kaip ten pradžioje rašėte ?
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai